Zaregistrován
9. 2. 2008
No říká že by sa s filatelistama dostal do pěkné šlamastiky! Na utrácení peněz stačím v baráku já.Ale kupuje si sem tam LP desky.To je jeho hobby krom práce.Muziku posloucháme oba- to je taková druhá velká záliba.
Zaregistrován
7. 6. 2010
LP no poznam jedneho zberatela osobne a tiez zbiera znamky :-), ale LPckam sa venuje uz roky rokuce... tak na muziku som aj ja, popri znamkach este zbieram filmy
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak to já filmy taky- mám jich strááášně moc a miluju horory ikdyž jsou to vesměs voloviny.Desek zatim moc není, protože na to nikdy nebyl čas, ale teď to hrncuje v ložnici každý den - teda jen po večerech-a samozřejmě jen gramofon - to jen kdyby si to někdo špatně vykládal.
Zaregistrován
20. 7. 2010
Na poctivy epesni gulasek bych se chytil aj ja:-)
Pavlinka: Nemel by tatka E. Destinovou z prvnich desek jednostranych (selakovych, nikoliv vinylovych) z uvodnich let fungovani fabriky His Masters Voice (jeste bez psika ve znaku) v Usti nad Labem pred r. 1910? Carusa mam Destinovou shanim, za tatkuv tip podporim dceru:-))))
Zaregistrován
9. 2. 2008
Jééjda, tak to nenajdu.On vysokorychlostní šelak není zrovna přítel hifistův.90 procent gramofonů ho nepřehraje a třeba u Litovelského Pro-jectu se to řeší dokoupením řemeničky a samozřejmě nové přenosky s kulatým hrotem.Výsledkem je přehrání desky v několika minutách se zvukem poplatným době a poměrně silným ohráváním jehly.No ale zase ta nálada při poslechu takových skvostů, které nikdo už na CD nevydá je výborná. Bude se to těžko shánět, protože vlastníci těchto věcí jsou dvojí:1. sběratelé kteří to nepustí dál a za 2. dědicové nějaké té půdy po prarodičích, kde leží tyto desky a taky nějaká Supraphonská hrací skříň, zvící velikost kostelních varhan.Obojí končí poté na smetišti s nálepkou-totální haraburdí.🙄 Jura.
P.S.Omluva adminovi za poněkud jiné téma.Takže pokud by to vadilo, tak třeba moderátoři to promažou, nebo se to hodí o kus níž-vedle třeba těch pastelek 😉
Zaregistrován
16. 2. 2008
Hele, nezlehčuj pastelky,
je to důležité a sociálně zodpovědné téma .
😉
Zaregistrován
9. 2. 2008
No prču z toho má Pája, ale náhodou je to vynikající téma! 🙂
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak máme za sebou Brno.Poseděla jsem chvilku s Jaromírem v jídelně(gulášek ale neměli potvory) a za tu dobu co tam jezdíme byla návštěvnost asi nejmenší. Něco jsem sice pořídila, ale mohlo to být zdaleka lepší.
Zaregistrován
12. 10. 2010
Tak v pátek dopoledne bylo docela plno. Ale já nekoupil téměř nic. A pohlednice byly podle mého názoru předražené. Jednu jsem ale i tak koupil.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Kamarádím se s paní Květou Veselou, což je absolutní špička v pohledech (její sbírka je v pardubickém muzeu) a ta je dost překvapená (šokovaná) cenama pohlednic u nás.Takže se ti to asi nezdálo.Holt je tu o pohledy zájem, tak se trží no.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.