Zaregistrován
9. 2. 2008
Děkuji pánové. Neudělala jsem vám aspoň ostudu.😉
Zaregistrován
12. 10. 2010
No, nemyslim si, že by jsi v testů dopadl hůř než Calábek K. nebo Šedivý v "C". Což je na teda s ohledem na věkovou kategorii bída.
Jinak se samozřejmě připojuji s gratulací. Kolik olympiád tě, Pavli, ještě čeká?
Zaregistrován
9. 2. 2008
Bude o tom psat Špatný do filatelie. Jsou to kluci z Přerova a vede je ten rybář, co furt mele jen o udicách a úlovcích a potom to tak vypadá. Zařekla jsem se, že toto byla poslední olympiáda a basta. Jenže ta další je v Plzni a pokud bude prohlídka pivovaru s koštováním, tak to ještě jednou zkusím 😁
Co se týče organizace a toho, jak to tam proběhlo, až někdy zoči- voči jak někde posedíme.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Samozřejmě blahopřeji, příští rok to bude určitě za 100 bodů😉.
Nějak jsem nepochopil systém bodování. To už je pro každou věkovou kategorii jiný? Pamatuji si max. 40 bodů za test a 60 bodů za listy, tady se nějak nemůžu dopočítat.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Pochopil jsi to správně. Ty body (64) jsou špatně. Dostala jsem jen 60 tj. od každého max. počet ( 6 hodnotících). Tam se to psalo do tabulky tak nějak na koleně. Nic to nemění na výsledku. 😉 Za 100 to nebude- to není můj cíl, jen bych chtěla, aby tam vše proběhlo jak má. Škoda, že jsi tam nebyl. Byl bys hodně překvapený.🙄
Zaregistrován
12. 10. 2010
To by mě teda už zajímalo co se to tam ....
Zaregistrován
9. 2. 2008
Zaregistrován
4. 1. 2018
Ještě platí tato nabídka, toto "pozvání"?
Zaregistrován
12. 6. 2012
Nezapomeňte, že už tento pátek (13. dubna) máte dojet do Brna na jubilejní 13. veletržní setkání sběratelů na brněnském Výstavišti!!
Bude PPP s R-nálepkou!!
Zaregistrován
12. 6. 2012
Ještě jednou pozvánka hezčí i s tím co všechno bude lze získati. Jinak, PP pošty bude mít i on-line apost, ovšem obyčejný (Brno 1) bez textu. Měl být, ale nakonec nějak neprošel jazykovou cenzurou (aby prý nebyla ostuda pro nejednoznačnost textových zkratek).
A k vidění bude i rozšířený exponátek s obálkami (na tom se pracuje i fčil), exponát Lajtabánságu a dalších pár listů pštisků (to se rozhodne na místě podle toho jak se vyspím a kolik bude těch obálek).
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.