Zaregistrován
9. 2. 2008
tak to jste nás naštval dejvy!!! Jestli do toho teda můžu trochu kecat, tak by to mělo byt setkání jen takové seznamovací. Aby každý viděl, že ten druhý je z masa a kostí a ne jenom nějaký smith nebo packa. Já bych tam byla jen do počtu, ale nějaká růže mezi trním musí být. Vzala bych foťák a udělala nějakou dokumentaci.
Zaregistrován
21. 7. 2007
Tak to je třeba si postěžovat pořadateli setkání - opět je ve stejném termínu jako zasedání předsednictva SČF😞.
Zaregistrován
28. 1. 2010
pavlinka - jaké pohledy sbíráš ??
Zaregistrován
9. 2. 2008
Toš leda od kluků.Sbírám známečky flory- prostě kytičky, stromy a keře.Jsem tady takový malý a nezletilý amatér a plancu se tady dotoho.Výhodou je, že tady jsme si jaksi rovni a poradíme posloužíme.
Zaregistrován
28. 1. 2010
pavlínka - tak tedy , nezletilý amatére , dej mi adresu na mail , radek.lucka @seznam. cz , a já ti budu posílat tvoje témata . Mívám jich stovky a já to nedělám . Musíme podpořit mládež . Kdo se přidá pánové ???????
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak s mailem problem není, ale s tim materiálem.Sbírám vše čisté a prakticky vše dostupné, co bylo k sehnání mám(sbírám od 6-ti let).Teď už se" specializuju" na výběr lepších věcí do exponátu, který mám(a snažím se udělat další)tzn. celiny, razítka, celistvosti-ty nejsou jednoduché, protože najít květinu a ještě správně vyfrankovanou na dopise je fakt zábava.Jinak , když tak objíždím ty burzy, tak se mně zdá, že jsem už asi jediný pomatenec s kvítkama.Ale na mail se ozvu-co kdyby náhodou.
Zaregistrován
28. 1. 2010
pavlínka - já to pošlu a ty tím třeba někoho obdaruj , pokud ti to bude k ničemu . O.K.???
Zaregistrován
9. 2. 2008
Tak to je slovo chlapa, ale jak se znám, tak když něco přijde, tak už to z ruky nedám!!Taťka říká, že mně pasuje také úplně všecko.Mail jsem poslala.
Zaregistrován
27. 3. 2009
To "Pavlínka": gratuluji - i když opožděně - k "pozlacené" z Glogówa. Teprve teď jsem se "prokousal" k této informaci v lednových informacích SČF...
Jinak podobně jako Packa 02 - mám poměrně hodně "kytiček" Vietnamu, Belgické z r. 1965 a taky nějakou z Rhodesie a Papua & Nová Guinea...
Zaregistrován
9. 2. 2008
no děkuji za gratulaci. Zas tak dobrá jsem tam nebyla. Měla jsem 4. exponát z 24. Tak jako Packovi napíšu i vám, že nepohrdnu ani vašimi známkami. I když sbírám jen čisté známky, tak ani ražené nevylučuju. Teď jsem na nich dělala celý víkend a když se v tom můžu hrabat, tak mě to baví. Zkouším to vše dát nějak dohromady a když je nevyužiju já, tak určitě někdo jiný z mládežníků, kterému je předám roztříděné a v dobrém stavu. Byla bych ráda, kdyby se k té naší bandě přidalo co nejvíc lidí. Pokud mi budete chtít něco poslat, tak hlavně tak, aby to unesl i můj ministr financí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.