Zaregistrován
9. 2. 2008
pro Zdeňka: Už to tady padlo. Nechtěl bys tohle vlákno dát do hlavních klidně pod tím názvem pozvánka na kávu. Když tam může být taková věc jako Skrblíkov, tak proč ne tohle. Zachvilku tady bude dvakrát tolik stránek a tak si to zaslouží své vlákno.
Zaregistrován
28. 1. 2010
pavlínka - teď čučím na olympiádu , ale neboj , pošlu😁
Zaregistrován
9. 2. 2008
To Packa-to je v pohodě, šak máme fůru času a pořádně povzbuzovat!!!
Zaregistrován
10. 2. 2006
Pavlínko, máš zájem o tyto kytičky? Prohlédl jsem alba, ale mám jen samé podobné známky ražené z ochoty.
Obrázky:
Zaregistrován
10. 2. 2006
Ještě bych měl pro námětáře balóny. Je to všechno v devítiblocích. Vážnému zájemci pošlu zdarma. Totéž platí pro Pavlínku s kytičkami.
Obrázky:
Zaregistrován
9. 2. 2008
Podívejte Jardo, jestli vám to má zabírat místo a doma není nikdo, koho by to zajímalo tak to vezmu.Psala jsem to o kousek výš.Když to nebude pro mě, tak se to neztratí a udělám tím radost nějakému kytičkáři z řad začátečníků.Ty šejcháty ale schovám někde hodně hluboko, aby mě Dejvy neutrhl hlavu.Jinak ten Vietnam-jak obyč. tak vietkong mám skoro komplet čistý-zoubky i stříhané(90%).Velmi pěkně se na to dívá, ale pro použití v mých exponátech to není.Máte mail?
Zaregistrován
10. 2. 2006
Ty šejcháty mám proto, že je mně líto je vyhodit a je to též jako doklad známkové spekulace a inflace. Ještě mám podobné smetí z Afghánistánu - aršíky a známky, jehož ukázky posílám
Napiš mi na e-mail: Jaromir.Petrik@seznam.cz svoji adresu a já Ti to pošlu
Obrázky:
Zaregistrován
21. 7. 2007
Kdyby byl tenhle Afghanistán v razítkovaném, a pokud možno skutečně prošlý, měl bych zájem🙂.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Razítka uděláme z brambory a nějak to dotisknem.Doufám že jsi docestoval v pohodě.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Dejvy, neříkej, že sbíráš Afghanistan...🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.