Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
6. 11. 2010
To by možná chtělo detailnější fotku obou hlav. Ale trochu to vypadá jako obraz vývojové fáze lvího života, 1. lev pubescent, 2. lev adolescent s již rašícím knírem🙂
Zaregistrován
10. 6. 2006
Na prvých dvoch okrem zachovalosti nič zaujímavé nie je a posledná minca je celkom fajn vzhľadom k výskytu variantu II.a/1 a nepovedal by som že je stav zlý.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Myslím, že zajímavé jsou už jen tím, že to jsou typy I.-II.
Zaregistrován
10. 6. 2006
A to sú nejaké rarity?
Zaregistrován
6. 11. 2010
Nevzpomínám si, že bych je pojmenoval jako rarity. Psal jsem, že jsou méně časté, tzn. v porovnání s ostatními novějšími typy III.-V. se vyskytují méně, díky čemuž jsou zajímavé, v takovýchto stavech spíš. Nebo máš s tímto tvrzením nějaký problém?
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja som sa pýtal, či ich považuješ za rarity, nepísal som, že tvrdíš že sú to rarity. Dal som ti otázku, ty si odpovedal, tak to beriem. Máš pravdu, sú to menej časté groše, ale Petr1596 sa pýtal či je na nich niečo zaujímavého, napísal som že nie je. To že sa menej vidia je pravda, ale hlavne na Aukre - na aukciách kamenných také vzácne nie sú, len niečo stoja. Na druhej strane ako tak sledujem, cena všetkých pekných mincí ide hore.
Zaregistrován
6. 11. 2010
Promiň, jen jsme se asi nepochopili, kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak já psal že je sklenice poloplná, Ty že je poloprázdná🙂
Zaregistrován
23. 11. 2011
Díky za názory, jsme tu spíš na to abychom se potěšili nějakými mincemi a poradili začátečníkům /třeba mě/. Posílám ještě pár koupených úlovků z Haliče. Teď už těch běžnějších typů.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 2. 2008
hezké mince :-)
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.