Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
31. 7. 2007
To patason: Díky za vysvětlení.
Tak přihazuju další dvě fotky. Podle pracovní verze kterou mám jsem první určil jako variantu VI. a/2 nebo 3 (podle tvaru koruny si myslím že to V. nebude) a druhý groš jako varianta VII. a/1. Co na to říkají ostatní sběratelé?
Obrázky:
Zaregistrován
9. 7. 2007
To Archy: chystal jsem se a chystam i nadale ti nejaktualnejsi verzi poslat s tim slibenym rozborem pisma. Myslim, ze ten predchozi prispevek byl zbytecnym znovujitrenim vasni ohledne vzpominanych diskusi k vyjimkam v pristupu neclenu. Mozna se to dalo resit e-mailem...
Zaregistrován
10. 6. 2006
To patason: Ja som naozaj nechcel nič jatriť. Ani môj príspevok nebol nejaký netaktný, aspoň som to tak nemyslel. Nechcel som sa tu nikoho dotknúť, ale mám dojem že v tvojom prípade sa mi to nechtiac podarilo. 😐 To som naozaj nemal v úmysle. Ja vám nechcem zasahovať do chodu a stanov pobočky, myslím že na túto tému je všetko vydiskutované a ja k tomu nemám čo povedať. Možno som sa mohol obrátiľ mailom na teba, resp. na Olivera že čo ďalej, ale napísal som príspevok pár sekúnd po tom, ako som prečítal ten tvoj. Nič som tým nesledoval a naozaj ma ani vo sne nenapadlo že môže byť inak interpretovaný. V tomto prípade ma to naozaj mrzí. 😞
Zaregistrován
15. 7. 2007
Archy, mam to ted uz prochazet podle te nove a nebo na to nejdriv jeste mrknes? Ja se priznam sem si to stih v sobotu vytisknout a pak uz sem na to nemrk 😳
Zaregistrován
10. 6. 2006
Radšej sa na to ešte pozriem, momentálne neviem od čoho sa mám odpichnúť.😉 Nejako sa už dohodneme cez mail, vďaka.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nezdá sa vám niečo zaujímavé na tejto razbe? Žiadna sláva, ale niečo ma upútalo.
[
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
10. 6. 2006
Niečo s korunou...
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
20. 8. 2007
Jj taky se mi zdá že na té hezky provedené, mírně stranově asymetrické koruně, chybí perla nad obručí na středové lilii
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.