Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 10. 2007
No mohla jsem se sama již přesvědčit,že večer si hovornější než ráno😉 ,ale byl jsi jináč naprosto v pohodě.
Na grošíku dvojráz je,ale to M mi vážně dvojráz nepříjde.😎
Zaregistrován
10. 6. 2006
V novej Hánovej tabuľke je posledný typ VIII.a/1. Videli ste ho niekto niekedy? Je to vzácnejší typ? No bežný úplne asi nebude, keďže ho Pinta nepozná. Môžete sem niekto hodiť foto?
Zaregistrován
28. 6. 2008
..také mne tento grošík na Aukru tenkrát zaujal, ale nešla jsem do něho, protože jsem ho považovala přesně za to, co napsal Vassilij. Jako dvojráz. Jen můj názor ;-)
Zaregistrován
28. 6. 2008
...Podíváte-li se na dokončení slova primvs, uvidíte písmeno v poodskočené kousek pod ním, směrem blíže ke koruně, proto ani ten dřík v M nezačíná na I ve stejném místě. Bylo tam nejspíš pootočení a ještě poodskočení od středu.
Zaregistrován
22. 6. 2008
snad Hána VIII.a/1??
Obrázky:
Zaregistrován
10. 6. 2006
Áno, je to Hána/Pinta VIII.a/1. To písmeno S som si predstavoval máličko inak, ale je to ono...
Zaregistrován
22. 6. 2008
Nooo, tak to děkuji za podporu mého názoru, mám radost, protože stopro jistý jsem si podle tvaru nebyl... 🙂
Zaregistrován
12. 8. 2006
Tak jsem si koupil zase jednu drobnost. Prosím tímto o určení a posouzení vzácnosti ;-)
Jinak znáte někdo groš Karla IV. bez rozdělovacího znaménka mezi "KAROLUS" a "PRIMUS" ?
Obrázky:
Zaregistrován
30. 5. 2009
Podle mě se jedná o typ Pinta III. b/1. A to rozdělovací znaménko tam je, je tam vidět drobný pozůstatek. Aspoň já ho tam vidím😃
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Zaregistrován
12. 8. 2006
To LukeH2O: díky, snad ještě ostatní potvrdí. Jinak tady znaménko je - při pohledu pod úhlem je to na 99% kroužek nebo kolečko, ale ten bez znaménka byl jiný, neměl ale čitelné znaménko na rubu, tak jsem ho nebral.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.