Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
19. 1. 2008
..... kde rostou ... ??? ... normálně na stole při aukci Nummusu 😁 😁 😁
Zaregistrován
14. 10. 2008
Tak to jsem ho měl nejspíš v ruce, takhle pěkný byl jen u jednoho člověka, ale na mě moc drahý.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Zaregistrován
12. 2. 2010
Nad cenou jsem taky přemýšlel, ale co.....raději ani nechci vědět za kolik byl......😕
Zaregistrován
19. 1. 2008
mě právě překvapuje, že cena byla naprosto pohodová a přátelská .... asi jsi měl v ruce jiný kousek .. 😃
Zaregistrován
12. 1. 2010
Sorry za off-topic, ale nema nekdo napsane nejake konecne ceny z dnesniho Nummusu?
Zaregistrován
14. 10. 2008
kekule:Čemu říkáš přátelská cena? Určitě jsem měl v ruce i tenhle z PG jsem měl v ruce všechny.
Zaregistrován
19. 1. 2008
hmm .... není to nic tajného ..... 1100 Kč
Zaregistrován
14. 10. 2008
Tak to opravdu není moc, gratuluji. Já šel tentokrát po drobné grošovině.
Zaregistrován
15. 7. 2007
ono je zde spis otazka, jak kdo rozumi tomu co je za nejakou minci moc. neco jineho je, kdyz to clovek bere ciste s ohledem na sve financni moznosti a neco jineho je, kdyz je cena mince prizniva s ohledem na jeji ocekavanou cenu na trhu a ja ji proste vezmu predevsim proto, ze vim, ze je to dobra cena. a dalsi aspekt je, ze jdu po necem velmi konkretnim v danem obdobi apod. a pak jsem ochotny koupit klidne i za cenu vyssi nez je rozumna (tento pripad to spise neni). vysledny posouzeni casto zohlednuje vsechny z uvedenych pohledu a tak ma tuhle hranici kazdej jinde, takze tezko posuzovat.
za takovou minci 1100,- jiste vubec neni moc a je fakt pekna a uprimne ji zavidim, ale myslim, ze nejen ja osobne bych uz si rikal, zda tolik dat nebo ne, protoze moje kupni sila proste neni zrovna nekonecna. navic, kdyz si uvedomim, ze stejne nikdy nebudu mit vsechno. takze ja bych si radeji koupil za tuhle cenu dva obycejne vladislavy nebo vaclavy ve slusne kvalite, co nemam. to je co bych udelal ja, coz ale vubec neznamena, ze kekule udelal neco spatne. cimz mu mimo jine k minci i gratuluji🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.