Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
6. 11. 2010
Bigger: Moc pěkný Karlík😉
Mimochodem já ho měl v evidenci jako IV.d/1 - kvůli čtyřlisté růži mezi GROSSI a PRAGENSES..
Zaregistrován
12. 2. 2010
Hurley napsal/a:
Bigger: Moc pěkný Karlík😉
Mimochodem já ho měl v evidenci jako IV.d/1, ale možná jsem se mýlil.
.....to tedy jo, protože tenhle není kroužkovanej ( ikdyž vím, že je vada ve smyčce ocasu ) a navíc ES-ka nesedí v opise krále.....
Zaregistrován
15. 7. 2007
byt mozna bude problem ho urcit, mince vazne vypada pekne.
nevim, jak by pomohlo kvalitnejsi foceni (dozajista by pomohlo neukladat v JPG (po kolikate uz to rikam)?
me se zda, ze vidim minimalne jeden krizek. nemuze tam byt? ale to vzadu spis vypada na ctyrlistou ruzici. ta u typu V neni, proto je zde zrejme rec i o typu IV. nemohlo by se jednat o krizenou razbu?
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2010
Uff......křížená ražba? Já zítra udělám nějaké detailnější foto a ještě bych počkal na Korunku....ta by mohla nějakou myšlenkou přispět, jelikož je od ní ......
Zaregistrován
6. 11. 2010
Omlouvám se, já ten svůj příspěvek předtím ještě upravil a argumentoval tou čtyřlistou růží. No a ty eSka ve jméně mi přijdou ok.
Ruku do ohně za to samozřejmě nedám, na to jsem moc nezkušenej elév😃
Zaregistrován
6. 11. 2010
A ten kroužek ve smyčce být u IV.d nemusí ne? Pinta 2010 uvádí dva typy lva, jeden s a druhý bez.
Zaregistrován
12. 2. 2010
Tak teď jsi mě Hurley znejistil.......hele, jdu se na to vyspat....ráno moudřejší večera......😉
Zaregistrován
6. 11. 2010
:twisted: 😁
Zaregistrován
15. 7. 2007
no mezi KAROLVS PRIMVS se zda byt krizek (viz ten vyrez). naopak vzadu mezi GROSSI PRAGENSES mi to jako trojlistek neprijde. proto tento muj nazor... ale minci sem v ruce nemel a svetlo muze delat divy (neni to moc davno, co jsem zde u JL ukazoval, jak zradne muze byt vesteni z fotky). fotek musis udelat vic s ruznym uhlem dopadajiciho svetla. pak mozna bude sance rict neco vic.
Zaregistrován
12. 2. 2010
Provedu....uvidíme zítra😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.