Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
To je bohužel fakt😞 A jak jsem psal, jsem velice zvědav na ten nový rozbor v Num.časopise.
...a ohledně koruny... kónická či nikoliv... zkuste ji porovnat s tímto (výřez z Pintova rozboru v M&B 2011).
Podívejte se znovu na ta eSka, tam to prostě nejde říct jednoznačně. Proto se znovu přikláním k variantě IV.d/1 (jak avers, tak i revers), jak jsem to měl určené dříve.
Obrázky:
Ta S naprosto souhlasí. Také je třeba brát v úvahu opotřebení razidla a pod. ale naprosto stejné S mám u typu IV.a/1. Ono to rozdělování podle S je docela chaotické.
ok, neco takoveho jsem chtel slyset. toho opotrebeni razidel jsem si vedom byl, ale bral jsem to tak, ze se na ta S-ka da spolehnout. prece jen je to uz nevim kolikata verze typologie a tak by to mohlo alespon trosku sedet. kdyz vas ale posloucham, moc dobry dojem z toho nemam. uprimne, tuhle "novou typologii" jsem si vyzkousel poprve a necham ji zase s klidnym svedomim spat. s timhle se asi moc pracovat neda, kdyz se i podle meho nazaru sbehli jedinci nedokazi domluvit. nemam na tohle cas a ani bunky. v mozku mam 1 nebo 0 ne -1, -0,5 0 0,5 1 😁 😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.