Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
6. 11. 2010
Koruny u IV.a jsou velmi podobné těm dřívějším I.-III., tzn. téměř rovné. A Tvoje déčko mi přijde blíž k Tvému béčku.
Zaregistrován
15. 7. 2007
husty... bavim se dobre. ale ne skodolibe. a jelen sem z toho taky. jdu delat neco smysluplneho. a urceni mych par grosiku Karla IV. to vazne nebude...
Zaregistrován
28. 6. 2008
..tak tohle už je na mne moc složitá filosofie 😆 😆 😆 Hurley- no tak jestli je ten bývalý tvůj nakonec to d, tak jsem se omylem zbavila groše, který také nemám 😆 😆 😆
Zaregistrován
6. 11. 2010
Tu poslední větu přeložím do češtiny😃
Koruna na Tvém groši (určeném zprvu jako a, mnou mylně považovaném za d a Tebou pak finálně určeném jako c) mi přijde podobná k Tvému groši určenému jako b😃😃
Zaregistrován
6. 11. 2010
bflmpsvz (omlouvám se za tenhle "příspěvek", ale já jsem pověrčivej a nechtěl jsem mít 666 příspěvků)
Zaregistrován
28. 6. 2008
..jo ták...no, já tam vidím obrovský rozdíl. Ty bočnice koruny jsou u b/ hodně prohnuté, zatímco u nově určeného c jsou rovné, ale je fakt, že také šikmo skloněné. Zkusím je porovnat u sebe (vyříznu fotky a dám je na porovnání k sobě)
Zaregistrován
28. 6. 2008
..koruna c a koruna b, fakt je ten, že i v tabulce je u varianty b znázorněna nejkóničtěji ze všech variant..
Obrázky:
Zaregistrován
17. 8. 2010
Aniz bych vyjadroval k Vasemu "sporu" vyse tak jen vyslovim souhlas s tim, ze z tech eSek v aktualni Pintove typologii jde cloveku hlava kolem. Docela by mne zajimalo, jestli by byl schopen podle toho urcovat sam autor:)...
Zaregistrován
6. 11. 2010
Korunka: Rozdíl tam sice trochu je, ale podle mne ne takový jaký znázorňují ty červené čáry😃 já bych je dokázal nakreslit i jinak🙂 i na těch fotkách které jsou v M&B působí béčko nejkóničtěji ze všech.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.