Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
21. 3. 2011
Tak bych navrhoval,že bychom pod hlavičkou RAKOUSKO udělali víc podtémat co by se týkaly předznámkového období.
Aby to bylo přehlednější,tak třeba:
Nejstarší dopisy -třeba do bezrazítkového období?
Bezrazítkové období
Dopisy po tomto období do 1.6. 1850
Dopisy do ciziny
Dopisy se zvláštními poštmistrovskými záznamy
Reko dopisy
Šlechtické dopisy
Formanské dopisy
Císařské dopisy
Povolenky na cestu dostavníkem
Recepisy
Je to jenom návrh a chápu,že by těch témat bylo moc.Máte někdo nápad,jak to sjednotit,třeba do tří témat?
Nebo to budeme cpát tak jak to je do jednoho pytle?
Věřím,že i když se mnoho sběratelů tímto obdobím nezabývá,skoro každý něco doma má,tak přispějte a vyjádřete se.
Děkuji
Zaregistrován
19. 4. 2014
Ja si skor myslim že to okrem par ludi nikoho nezaujima.Už davnejšie som sem dal par dopisov a skoro žiadna odozva.Tu debatu vlastne rozprudila až Adri.A aj tak sem vecne prispievame tak traja plus sem tam niekto dalši
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
7. 6. 2010
to je podla mna zbytocne, prispievate tu len 3-4 ludia
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
3. 3. 2015
milá Adri dávám ti zcela za pravdu předfilatelii se opravdu věnuje málo času a i prostoru, ale zase je to lidech
zde vím, že tomuto tématu se nemůže vyhnou žádný regionální sběratel a ta vám nabídnu moji verzi prvních
čtyř Meziříčíských a jejich možné použití, zde vycházím z poznatků pana Votočka
zatím se mějte Jirka z Moravy
další podrobnosti o nejstarších razítcích budou jistě následovat od kolegů
Obrázky:
Zaregistrován
21. 3. 2011
Tu mapu máte tištěnou nebo odněkud stáhnutou?Mohl byste mi udělat kopii,než se za Vámi stavím?
Zaregistrován
3. 3. 2015
první známé razítko od pana Votočka je z. roku 1823 v černé barvě a od roku 1830 v barvě modré. Vím, že v Rakousku je jeden sběratel, který má prý toto razítko z roku 1817 ale neviděl jsem jej Jirka z Moravy a taky když se člověk podívá na moje dvě černá razítka z r. 1823 a 1825 je vidět jejich značné opotřebení a tak určitě musí existovat dřívější použití čau Jirka z Moravy
Zaregistrován
19. 4. 2014
Rok 1840 dva dopisy z podacimi aj prichodzimi razitkami
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
24. 8. 2013
Ahoj,
kazdy kto sa sem prihlasi: a,otazka k hodnote b,zbertel ktory tuzi po diskusiach a vdelavani, rozsierenie obsoru...
Ktorym smerom sa ma forum vyvijat: a,otvorime katalogy, napiseme cislo XY a katologovu sumu b,ponukneme si vzajomnu pomoc ktora je mozna len vdaka velmi drahej literatury, velmi velkeho obzoru a sküsenosti..
Tred dvoma rokmi som sa prihlasila do jedneho philatelistickeho forumu, moja prva otazka bola - s ktorej krajiny pochadza tato znamka, aku ma hodnotu?
Keby mi ostatny zberatelia neponukli informacie...dodnes by som si v katalogu len robila kryziky - mam...nemam.
Möj nazor, nikto s tym suhlasit nemusi..
S peknym pozdravom A.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.