Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
3. 3. 2015
tady jsou ukázky třetího razítka Velkého Meziříčí zatím se mějte Jirka z Moravy
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
Adri je samozřejmé, že všechny zveřejněné ukázky stále vlastním a sám jsem je zpracoval, jen sbírka na Exponetu "Rakousko 1850 - 1883" existuje již jen zde.
Musel jsem ji z finančních důvodů pustit Jirka
Zaregistrován
24. 8. 2013
Neber to ako blbu otazku. V nemeckom forume je bezne so suhlasom majitela, alebo noveho majitela köly vzdelavaniu podavat novonadobudnute informazie, ukazat spracovane strany atd.
V prvom rade ma zaujimalo ci je to tvoja praca. 😉 A velmi ma tesi ze takymto spösobom podporis aj tych ktory zacinaju alebo doslova su znechuteny nezaujmom ostatnych...
A.
Zaregistrován
3. 3. 2015
jestli to dobře chápu existuje podobné forum jako je sběratel u nás v německu jeto podobné? Jirka
Zaregistrován
24. 8. 2013
Je ich viacej...Bezne Forum ktore sa zaobera Phalateliou od A do Z (novsie veci). Specializovane Fora na Päciatky, Znamky atd. a jedno spezializovane na predznamkove obdobie (kde som aktivna aj ja).
Chces si nejake pozriet? Napis mi prosim ktore konkretne by ta viac zaujimalo.
Miesane Fora nemame ako toto. Odborne Fora na Minze atd su osobytne aktivne.
A.
Zaregistrován
19. 4. 2014
Presne ako piše Adri.V Nemecku je tych for viac ale dve su velmi dobre aj v Rakusku ale to je poslabšie.A anglicky hovoriacich je nespočet.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
24. 8. 2013
m1234 v ktorom pises ty?
A.
Zaregistrován
19. 4. 2014
Ne
viem či sa možu zverejnovat ine fora,niekde to je zakazane ,ale email mam
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
3. 3. 2015
ahoj Adri moje poklona, že dokážeš psát i v jiném než německém jazyce opravdu svými znalostmi pomáháš i druhým Jirka z Moravy u nás starších je velká zátěž v
tom, že jsme nemohli /nebyli jsme nuceni/ se mimo ruštiny učit jinému jazyku a
tak jsme odkázání na tlumočníky a kolegy co jiný jazyk ovládají. Já sám se sice v němčině domluvím, ale ta gramatika to je hrůza chybí holt praxe.
Zaregistrován
21. 3. 2011
Přibývají tu krásné věci,radost pohledět.
Adri ,dík za ten odkaz na obce.No a ten nákup na Aukru-paráda.
Když jsem sem dal 1. razítko Prahy,tak budu pokračovat ve stejném duchu a dávám další,alespon si myslím,že 1. razítko.Je to trochu složitější a nejsem si jist,jestli je to tak,jak se domnívám.
Takže si myslím,že je to 1. razítko Kuřivody i když je na začátku písmeno K.
Jako Kuřívody jsou sice ve Votočkovi uvedeny Huhnerwasser,ale až od roku 1843,tento dopis je z roku 1830.
http://www.zanikleralsko.cz/clanky/obce/kurivody---huhnerwasser/
Třeba mi to někdo potrdíte nebo vyvrátíte ,za obé budu rád.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.