Zaregistrován
25. 7. 2006
Pro Mikyho je to jen zmetek, ale je to zmetek velmi zajimavy a casto se prehledne. Pri pozornem zkoumani se ale da najit prekvapive casto u ruznych typu minci.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
16. 3. 2017
Jj, to je pravda, já jsem ho objevil až když jsem fotil mince na prodej, přitom když si minci prohlédnu normálně, jsou i tak vidět záseky raznice....je to ale zmetek přímo z raznice, tak ho Miky snad zařadí jako paprsky nad lvem...
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Zaregistrován
25. 7. 2006
martinvon napsal/a:
Jj, to je pravda, já jsem ho objevil až když jsem fotil mince na prodej, přitom když si minci prohlédnu normálně, jsou vidět záseky raznice....je to ale zmetek přímo z raznice, tak ho Miky snad zařadí jako paprsky nad lvem...
Aha, to jsem si neuvedomil. Mozna to ale prohlasi za "filatelisticky musinec". Nechme to na nem.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
16. 3. 2017
Právě, že když se na to zaměříš, tak to není jen takový mušinec. Pokud čekáš, že to tam může být, tak to najdeš i s brýlemi😁 😁
Zaregistrován
26. 2. 2020
Pánové, ustupuji hrubému násilí😁
Pokud mám v seznamu "paprsky nad lvem", dám do něj i toto, jen mi navrhněte jak to přesně popsat. Nazvat to ůduchama" mi připadá takové...
A Abych se přiznal na fotkách tedy nevidím nic ...😉
Tak navrhněte, piopište, přidám ...
Zaregistrován
25. 7. 2006
Ražba ze srazenych razidel, srazena razidla, clashed die(s), clash, vyber si nebo vymysli neco jineho. Nebo bych to nazval nejak zkratkovite, treba "srazena razidla*" s podrobnejsim vysvetlenim v poznamce dole pod carou.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
28. 10. 2015
,, Sražena razidla,, souhlas, či obtisk sražených razidel.
Havel se ve své publikaci take o tom zmiňuje..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
16. 3. 2017
Něco k doplněnní:
20h 1979
20h 1982
20h 1991
Obrázky:
Zaregistrován
16. 3. 2017
Miky, možná bych zrušil v té tvé tabulce ty stupně pootočení, protože je chyboražeb pootočení hrozně moc na obě strany. Nechal bych asi jen ty 90° a 180°, stejně tam není zda doprava nebo doleva. Co ty na to?
Zaregistrován
26. 2. 2020
Podle mě to tam patří, ať sběratele ví...
Ale nebráním se ničemu...
Ať se ale vyjádří i jiní, kteří toto vlákno čtou a třeba je tabulka zaujala nebo ji ivyužili...😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.