Moderátoři: smith
Zaregistrován
24. 2. 2009
"pzez" zakolik by byla 5000 Kč 1920 s. A spacimen,500 Kč 1929 s.a , 50 Kčs 1964 s. A 19?
Zaregistrován
2. 5. 2009
vyvolavacky premyslim dat na teto urovni, v poradi jak pisete - 3000 - 3150 - 2850
Zaregistrován
31. 8. 2008
Dobrý den,
za kolik byste chtěl prodat tu dvacetikorunu 1944 (neperf.), R-U padesátikorunu a pětadvacetikorunu, s.E?
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
2. 5. 2009
:) nechci tady spamovat svymi nabidkami, muzete mi psat na email, aby dostali prostor i ostatni. ta neperf dvacetikoruna 1944 je zcela bezna, o tu pokud mate zajem tak vyckejte koupil jsem ted set 7 ks a urcite tam budou lepsi, dejte mi mail poslu vam fotky az neco vyberu.........RU padesatikoruna, je pekna, i kdyz tam je prelozeni videl bych cenu lehce pod 2 tis, koupeno jako stav 1, a posledni 25Kc serie E, na fotce vypada hur nez ve skutecnosti, koupeno s popisem jako stav 0, cenu vidim opet pod 3 tis
Zaregistrován
6. 11. 2008
Už vidím jak to s MMER3 když si přečetl ceny švihlo o zem.... 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
2. 5. 2009
:) to snad ne🙂 prece musi mit lepsi nervy🙂 aspon tu dvacku si bude moct dovolit🙂
v prvnim kole nechci prodelat, kdyz neprodam, nic se nedeje, prodam jen to co budu chtit na aukru, nechystam se nakupovat v aukci u Klima , tak jsem v klidu🙂 jsem zvedav kam se ceny vysplhaji tam.....a navic, pokud nekdy vyjde novy katalog, tak vubec nemam strach o ceny
Zaregistrován
31. 8. 2008
Nešvihlo, zájem mám jen o tu dvacetikorunu, u těch dalších to bylo informativní.
Tu pětadvacetikorunu, série E mám v docela dobrém stavu, zatím si jí ,,suším pro sebe´´.
Padesátikorunu sháním, ale stačí mi horší.
Tu dvacetikorunu bych však chtěl, opět mi stačí horší, protože po tomto období moc nejdu, ale když ho téměř celé mám z darů, tak už ho chci dokončit.
Přes 40,-Kč za ní, včetně poštovného, však dát nechci, tzn. stačí mi stav 2-.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
6. 11. 2008
MMER3 napsal/a:
Tu dvacetikorunu bych však chtěl, opět mi stačí horší, protože po tomto období moc nejdu, ale když ho téměř celé mám z darů, tak už ho chci dokončit.
Přes 40,-Kč za ní, včetně poštovného, však dát nechci, tzn. stačí mi stav 2-.
Já to tušil...😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
24. 2. 2009
Když prodávám bankovky pod 500,.- Kč i přesto posílám doporučeně /zkušenosti se ztrátou zásilkyú.Od té doby bez jakýchkoliv problému.Ale to je vedlejší,tím pádem účtuji 35,- Kč poštovné. Takže za těch 40,- Kč to je nářez,to je asi málo. A posílat dopoeručeně se oplatí,protože nestojí zato se pak dohadovat,kvůli ztracené zásilce o 40,- Kč.
Zaregistrován
2. 5. 2009
ja myslim ze tu dvacku sezenete kdyz pujdete do kterehokoli obchodu a vyjde vas levneji nez platit postovne🙂
a nebo pockejte na nejaky dar, kdyz dobre v lednu prodam i za tyto ceny co pisi, slibuji, ze vam ji poslu zadarmo🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.