Moderátoři: smith
Zaregistrován
31. 8. 2008
Děkuji za odpověď, posílám adresu.
Pokud mi pošlete adresu Vašeho profilu na Aukru (či jiném aukčním portálu), tak možná přihodím,i když jste psal, že jste to bral jen jako žert.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
2. 5. 2009
hmm nechci vas nijak podcenovat, ale prodavam polozky v radech stokorun...adresa dorazila, dnes bankovku poslu
Zaregistrován
22. 3. 2009
Dobrý den,
Vážení kolegovia, už pred časom sa ku mne dostali bankovky z pozostalosti po dedovi(známy zberateľ z BA, meno si by som si nechal pre seba) môjho kamaráta,známky v objeme cez 210 kg boli predané, tak isto ako album Československa, obe záujemcom z tohto fora. Predávam ešte 6 albumov plných bankoviek (cca 1000 kusov).
Nižšie som spísal čo tam asi je.Píšem asi, lebo neviem všetky bankovky určiť- nerozumiem im,myslím Aziu a niektoré kolonie.
Bankovky sú v rozmedzí cca 1920-po dnešok.Väčšina sú moderna a veľa z nich je určite ešte platných.Až na pár bankoviek z toho obrovské množstva (6 albumov) je všetko UNC.
Veľa štátov je v zastúpení od najmenšieho nominálu po skoro najväčší.
Tu je výpis zemí:
Amerika (USA)
Antarctica
Anglicko
Angola
Austrália
Bahamy
Bahrain
Barbados
Belgicko
Belize
Bermudy
Biafra
Brunei
Burundi
Cyprus
Chile
Egypt
Eritrea
Dominikánska rep.
Shanghai
Comores
Congo
Costa Rica
Cuba
Cookove ostrovy
Faerské ostrovy
Falklandy
Estonsko
Francúzsko
Fiji
Gabon
Gambia
Grécko
Gibraltár
Guinea
Hong-Kong
Madarsko
Chorvátsko
India
Indonézia
Irak
Irsko
Taliansko
Izrael
Rakúsko
Honduras
Kolumbia
Argentína
Bolívia
Turkmenistan
Nikaragua
China
Brazília
Kenya
Bulharsko
Etiopia
Ghana
Guatemala
Guyana
Juhoslávia
Mozambik
Nigéria
Poľsko
Surinam
Zimbabwe
Uganda
Uruguay
Venezuela
Zambia
Lesotho
Litva
Luxemburg
Madagaskar
Malawi
Malajzia
Malta
Maurícius
Mauritánia
Maghrib
Mexico
Japan
Nippon-Ginko
Jersey
Jordan
South Africa res.bank
Kamerun
Kanada
Kajmanské ostrovy
Východný Karibik
Quatar
Nepál
Nový Zéland
Omán
Paraguay
Peru
Potugalsko
Rumunsko
Rusko
Rwanda
Samoa
Filipíny
Seychely
Sierra Leone
Solomon islands
Somálsko
Srí Lanka
Surinam
St. Helena
Sýria
Škotsko
Španielsko
Rád by som to predal ako celok, prosím poradte mi, ak ste zo SR, pricestujem, ak z ČR, tak o cca mesiac a pol si idem po jednu bankovku do Prahy, takže cestou je možné sa stretnúť osobne kto bude mať záujem.Je toho veľké kvantum- veľa z nich je ohodnotených, ale podľa mna nadhodnotene, takže rád uvítam aj keby sa niekto na tu zbierku pozrel osobne a povedal mi cca predajnú cenu. Ja zbieram len ČSR a niečo málo z Europy , takže sa v týchto bankovkách neorientujem.
Budem vdačný za každý odkaz na potencionálneho kupcu, je možná aj 10% provízia pri predaji celku.
Vopred pekne dakujem, komunikácia prosím cez mail: NumizmatSR@gmail.com
Zaregistrován
20. 6. 2010
Dobrý den xman22. Rád bych koupil jednu papírovou dvacetikorunu. je to možné. jestli ano tak mi prosím napište na e-mailovou adresu: kaj777@seznam.cz .Jsem zde chvilku a nevyznám se tu. děkuji
Zaregistrován
20. 6. 2010
napsal/a:
Dodbrý den rád bych koupil jednu papírovou dvacetikorunu. je to možné? pokud ano tak mi napište na kaj777@seznam.cz děkuji
Zaregistrován
5. 8. 2010
zdravím, konečně se mi podařilo dát vše dohromady, takže pokud by někdo měl zájem, tak zde: http://nestopa.rajce.idnes.cz/bankovky_scan/ a zde: http://nestopa.rajce.idnes.cz/bankovky_scan_II/ je vše, co máma jsem ochoten rozprodat.
bankovky k prodeji:
http://nestopa.rajce.idnes.cz/bankovky_scan/
http://nestopa.rajce.idnes.cz/bankovky_scan_II/
nestopa@centrum.cz
Zaregistrován
1. 7. 2008
Jo, jsou tam skutečně pěkné kousky (některé docela hodně cenné). Máte představu o ceně nebo očekáváte nabídky? Případně jaký je na Vás mail?
Zaregistrován
16. 6. 2010
Prosím Váš email nebo mě kontaktujte na banknota@centrum.cz.
Pošlu Vám nabídku. O některé bych měl určitě zájem. Děkuji
Zaregistrován
2. 5. 2009
prosim take poslete email, poslu tez nabidku na konkretni bankovky, dekuji pzez@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.