Moderátoři: smith
Zaregistrován
30. 3. 2008
Zaregistrován
31. 8. 2008
To já to moc nesleduji, ale když už padly ty poukázky - kdybyste někdo zaznamenal nějaké za rozumnou cenu, třeba i v horším stavu, o které byste neměli zájem, budu rád za info (sbírám jen neperforované). U poukázek mi jde o 500 a 1 000 korun, jinak ještě sháním 5 000 korun z Protektorátu a 500 korun z londýnské emise (bez data). Na stavu mi moc nezáleží (spokojím se i s dokumentační čtyřkou, chci jen pokud možno celou bankovku), zatím potřebuji alespoň něco a nechci vynakládat horentní sumy.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
2. 11. 2008
To je vidět, že to moc nesleduješ! Než bych to prodával tobě za rozumnou cenu, tak to jinde prodám minimálně o 50% dráž! Dvě z tvých hledaných(stav 3-4) šly o víkendu na ebayi za rozumné ceny!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
25. 1. 2010
Chlapci, občas sem dajte aj nejaký link. Kľudne aj po skončení aukcie. Mi, čo chodíme do práce nemáme čas ani na aukro, ani na ebay. Takže by takáto pomoc občas nezaškodila. Ďakujem-e.
Zaregistrován
31. 8. 2008
Děkuji za rozumná slova.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.