Moderátoři: smith

MMER3

Uživatel

Zaregistrován
31. 8. 2008

#421 - 18. 3. 2013, 06:54

mischel13 napsal/a:

To je vidět, že to moc nesleduješ! Než bych to prodával tobě za rozumnou cenu, tak to jinde prodám minimálně o 50% dráž! Dvě z tvých hledaných(stav 3-4) šly o víkendu na ebayi za rozumné ceny!

Jestli mi odkaz posílat nechcete, neposílejte, ale tyhle výplody choré mysli (jinak se to chápat ani nedá) si prosím nechte od cesty. Neuvedl jsem cenu, která je pro mne rozumná, takže mluvit o prodeji o 50% dráž je nesmysl. Krom toho jsem prosil o informaci o aukcích nebo nabídkách na internetu (bez aukcí), kde mohu být jedině přínosem (nebo také ničím, ale určitě ne ke škodě prodejce), takže opět nesmysl. Jestli je Vy máte a prodat nechcete, opět Vás nikdo nenutí. 🙄

Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

mischel13

Uživatel

Zaregistrován
2. 11. 2008

#422 - 18. 3. 2013, 08:00
Chlapci, občas sem dajte aj nejaký link. Kľudne aj po skončení aukcie. Mi, čo chodíme do práce nemáme čas ani na aukro, ani na ebay. Takže by takáto pomoc občas nezaškodila. Ďakujem-e.

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

mischel13

Uživatel

Zaregistrován
2. 11. 2008

#423 - 18. 3. 2013, 08:14
mischel13 napsal/a: To je vidět, že to moc nesleduješ! Než bych to prodával tobě za rozumnou cenu, tak to jinde prodám minimálně o 50% dráž! Dvě z tvých hledaných(stav 3-4) šly o víkendu na ebayi za rozumné ceny! ...

Ty máš jediné štěstí, že se nemůžeme vidět osobně! Chorá mysl, jsi tady bohužel ty, každý tvůj příspěvek je perla! Nikdo se tady už na ně nechytá, já to napsal schválně a je vidět, že jsi se vůbec nezměnil! Ceny pro tebe nemá smysl psát, protože smlování(jako na tržišti) je tvoje doména! Už jsem ti před pár lety nabízel 500K/1945! Tobě se nezdálo cena(smlouvání dolů), tak šla na aukro a tam se prodala skoro o 50% více, než cena, kterou jsem psal tobě! Hochu, pokud nezměníš svůj postoj k životu, tak spláčeš nad výdělkem!😉

mischel13

Uživatel

Zaregistrován
2. 11. 2008

#424 - 18. 3. 2013, 08:46
Chlapci, občas sem dajte aj nejaký link. Kľudne aj po skončení aukcie. Mi, čo chodíme do práce nemáme čas ani na aukro, ani na ebay. Takže by takáto pomoc občas nezaškodila. Ďakujem-e.

MMER3

Uživatel

Zaregistrován
31. 8. 2008

#425 - 18. 3. 2013, 11:33
Ty máš jediné štěstí, že se nemůžeme vidět osobně! Chorá mysl, jsi tady bohužel ty, každý tvůj příspěvek je perla! Nikdo se tady už na ně nechytá, já to napsal schválně a je vidět, že jsi se vůbec nezměnil! Ceny pro tebe nemá smysl psát, protože smlování(jako na tržišti) je tvoje doména! Už jsem ti před pár lety nabízel 500K/1945! Tobě se nezdálo cena(smlouvání dolů), tak šla na aukro a tam se prodala skoro o 50% více, než cena, kterou jsem psal tobě! Hochu, pokud nezměníš svůj postoj k životu, tak spláčeš nad výdělkem!😉

Za svým komentářem si stojím. To, že jsem kdysi měl určité cenové představy nemusí nutně znamenat, že je mám dnes. Smlouvání je v obchodování přirozené a správné, máte-li jiný názor, nemohu Vám vytknout, že mi Vaše zboží neprodáte, ale vše ostatní jsem správně vystihl v mém příspěvku. Miliony zkrátka nemám a nepřeplácím. A nespláču - počkám si pár let a pak to, co hledám, seženu za pro mne přijatelnou cenu. To mám potvrzené mnoha lety praxe. Kupříkladu za žádnou českou bankovku (včetně těch nejvzácnějších /samozřejmě kromě proužku "REPUBLIQUE DU ZAIRE"/) jsem nedal více, než nominál, stejně tak ani za mince. Jenom jsem hledal o něco déle. A mám je všechny v UNC! Zkrátka a dobře - někdo má přístup stejný a na smlouvání přistoupí, jiný ne, pak se musíme rozloučit. Když ale prosím o odkazy na nabídky, tak tam se nesmlouvá, buď vložím nabídku (přihodím/koupím) nebo ne, proto je můj výrok o vaší choré mysli dokonale přesný. P. S. Sbírání je moje záliba. Takže nemám problém počkat - nic mne netlačí, abych tu bankovku měl hned dnes. Do záliby chci vrazit peníze, ale ne nad reálnou cenu. Jestli Vy máte ve zvyku obírat studenty, prosím. Mně je to proti srsti.

Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

chybotisky

Uživatel

Zaregistrován
1. 1. 2009

#426 - 18. 3. 2013, 12:29

MMER3 napsal/a:

Kupříkladu za žádnou českou bankovku (včetně těch nejvzácnějších /samozřejmě kromě proužku "REPUBLIQUE DU ZAIRE"/) jsem nedal více, než nominál...A mám je všechny v UNC!

Kašli na školu, tam jen zbytečně ztrácíš čas a síly a vrhni se na obchody. Takovou skvělou bilancí se jistě nemůže pochlubit ani jeden z našich mocipánů KKK, a to že už jsou v byznysu desítky let.

mischel13

Uživatel

Zaregistrován
2. 11. 2008

#427 - 18. 3. 2013, 12:38

MMER3 napsal/a:

Za svým komentářem si stojím. To, že jsem kdysi měl určité cenové představy nemusí nutně znamenat, že je mám dnes. Smlouvání je v obchodování přirozené a správné, máte-li jiný názor, nemohu Vám vytknout, že mi Vaše zboží neprodáte, ale vše ostatní jsem správně vystihl v mém příspěvku. Miliony zkrátka nemám a nepřeplácím. A nespláču - počkám si pár let a pak to, co hledám, seženu za pro mne přijatelnou cenu. To mám potvrzené mnoha lety praxe. Kupříkladu za žádnou českou bankovku (včetně těch nejvzácnějších /samozřejmě kromě proužku "REPUBLIQUE DU ZAIRE"/) jsem nedal více, než nominál, stejně tak ani za mince. Jenom jsem hledal o něco déle. A mám je všechny v UNC! Zkrátka a dobře - někdo má přístup stejný a na smlouvání přistoupí, jiný ne, pak se musíme rozloučit. Když ale prosím o odkazy na nabídky, tak tam se nesmlouvá, buď vložím nabídku (přihodím/koupím) nebo ne, proto je můj výrok o vaší choré mysli dokonale přesný. P. S. Sbírání je moje záliba. Takže nemám problém počkat - nic mne netlačí, abych tu bankovku měl hned dnes. Do záliby chci vrazit peníze, ale ne nad reálnou cenu. Jestli Vy máte ve zvyku obírat studenty, prosím. Mně je to proti srsti.

Tebe nic bohužel nepoučí!!! Že jsi hulvát, to jsem nečekal! Co mi podsouváš, že okrádám studenty?! Doma mám starší studenty, než jsi ty, ale nechovají se jako sociální případy, aby jim někdo něco prodal za hubičku (také jsou sběratelé).
Když můžeš čekat, tak čekaj a neotravuj ostatní tady! Vrať se do své země a vyprávěj ty pohádky svým obdivovatelům, kteří ti je žerou! Tady jsi spíš, jako veš v kožichu!

mischel13

Uživatel

Zaregistrován
2. 11. 2008

#428 - 18. 3. 2013, 12:43

chybotisky napsal/a:

Kašli na školu, tam jen zbytečně ztrácíš čas a síly a vrhni se na obchody. Takovou skvělou bilancí se jistě nemůže pochlubit ani jeden z našich mocipánů KKK, a to že už jsou v byznysu desítky let.

Alespoň čteš, co to je za trotla, který se vydává za Všeználka a plácá takové blbosti! Dobře jsem se zasmál, při jeho posledním příspěvku......nemám písmenka!😁

majkl

Uživatel

Zaregistrován
27. 2. 2010

#429 - 18. 3. 2013, 13:04

Oh no! 🙄 MMER, tou "českou bankovkou" myslíš Kulhánka nebo komplet ČSR?

Pokud Kulhánka, tak které jsou ty nejvzácnější (minus ZAIRE)? Předpokládám, že 1993, série Z. Pokud jsi je sehnal v UNC za nominál, gratuluji. (Nejspíš to ale bylo před 20 lety, což mi časově moc nesedí s tím, že jsi student. I když možné to je, rodiče často kupují dětem do kolíbky např. dukáty).

Třeba já jsem za každou Kulhánkovku bankovku dal víc než nominál. I za dvacetikorunu, kterou jsem si odložil z oběhu. Chce to jenom nezapomínat na započtení inflace od doby získání "za nominál" do dnešního dne.

K tomu obírání studentů: S VŠ studenty přicházím do styku dnes a denně již mnoho let. Je čím dál tím víc rozšířenější názor, že na jisté věci mají nárok (třeba absolvování předmětu) a že pokud se tak nestane, pak kazisvět je vždycky ten druhý (třeba já, který ho od té zkoušky vyhodím). Myšlenka, že se dotyčný na zkoušku prostě jenom špatně připravil, tak nějak zapadá. Podobné to možná bude s tebou a s bankovkami.

mischel: Klid. Rozčilováním se ničí nervové buňky. Ty se už neobnovují. Proč plýtvat tak cenným biologickým materiálem na někoho, kdo tě štve? 😉 😁

chybotisky

Uživatel

Zaregistrován
1. 1. 2009

#430 - 18. 3. 2013, 13:34

uklidněme emoce, musím se Marcela zastat, nemyslí to určitě zle a co píše má logiku, jeho problém je v tom, že ho ani tak nezajímá a netěší co sbírá, ale klíčová je cena, za kolik bankovku do sbírky pořizuje. Pokud nekoupí pod cenou, bankovka mu radost neudělá.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.