Moderátoři: smith

arc

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2019

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 14:35

OtravnyKomar - nic mi po tom není, ale jaký smysl má zrovna zde obratem přeprodávat mince z posledních aukcí s nasazenou cenou?

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:15

Doufám že je to jen řečnická otázka. Jinak by to bylo velice smutné. A máš pravdu, sám jsi si odpověděl hned první větou. Vždy mě zamrzí když v sobě lidé probouzí nízké pudy jako závist, nepřejícnost atp... Protože ve většina případů můžou mít to stejný.. To je taková hodně česká vlastnost. Kéž by sousedovi ta koza chcipla, já mu ji nezávidím, co bych s ní dělal. Ale aby mu posla. Ta toxická nepřejícnost. Je to strašné smutný.. ale beru to sportovně, zřejmě se na mě takové reakce lepí abych se naučil zvládat konfrontaci s takovými lidmi s klidnou notou. Až přijde příště nějaká parádička za balík, zavolám modelce a vyfotím to do inzerátu na pořádných 5kach aby to bylo trošku opodstatněnějsi. A ty si ho mezitím můžeš koupit třeba pěkně na Aukru za 62k jako se nedávno prodal na áčku... 😘

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:20

arc
OtravnyKomar - nic mi po tom není, ale jaký smysl má zrovna zde obratem přeprodávat mince z posledních aukcí s nasazenou cenou?

Také jsem jednoho znal,co vydražil mince a ještě než je zaplatil a vůbec fyzicky vlastnil, nabízel je všude možně s nesmyslně nadsazenou cenou...
Zřejmě měl za to,že sběratelé jsou tupci a nekoukaj po aukcích a on je takto se ziskem přechytračí..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Kocwara

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2022

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:30

Máte pravdu,sběratelé jsou to tupci.
Hlavně tady na fóru se jeden usadil a doslova to tady okupuje. Rozumí všemu a pokud ho někdo vyvede z omylu, nikdy nepřizná, že nemá pravdu.

Konzultace a poradenství v oboru frenologie.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:31

Už jsem myslel že ty se nepřidáš. Hmmm? Počkat, ta poslední věta? To mluvíš o sobě?

https://aukro.cz/stribrny-tolar-1638-st-veit-velmi-vzacny-7036637549?tab=more-history

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Nell

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2022

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:35

arc

Mě tedy po tom taky nic není... jen sebou vzít ponaučení, že i zde, na tomto fóru, musí občas mít člověk oči otevřené.
K minci samotné se vyjadřovat nebudu, když je předmětem prodeje. ARC ale svou řečnickou otázku položil správně... odpověď opravdu není potřeba.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:35

Kocwaro, jeho okupace vedla ke kompletnímu rozpadu numismatické části fóra. Já třeba nechápu, tuhle část prodej mincí nikdo nemoderuje? Proč už dávno nejsou smazani? Kde je ted p. Jindra a jeho smysl pro pravidla?. Vím že to tady kdysi šéfoval turtle ale ten už to tady taky zabalil

akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:39

Nell vždyť můžeš, nevím co vám vadí, stačí know-how, základní budget a hromady času a trpělivosti stráveném na webu. Skoro na každé aukci se dají koupit mince které se dají prodat lépe a v mezích férovosti a slušnosti. Moje cena je pod cenou posledního drazeneho kusu. Tak kde je problém? Je to falzum? Je to nějaký podvod? Nebo kde je problém? Zřejmě to ze jsem ho koupil levněji a vydelam na něm? Tomu se říká obchod a bez něj by jsi si utiral zadek listem v lepším případě...

akolita@seznam.cz

Kocwara

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2022

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:43

Já vím, kdysi jsem se právě kvůli němu smazal.

Dokážu si představit, že to také v životě nemá lehké . Nemít kamarády a jediná jeho "realizace" je zde na fóru.
Kde může působit jako odborník. Pro ty co nevědí, že je jen brouk Pytlík.

Konzultace a poradenství v oboru frenologie.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:45

Máte pravdu,sběratelé jsou to tupci. Hlavně tady na fóru se jeden usadil a doslova to tady okupuje. Rozumí všemu a pokud ho někdo vyvede z omylu, nikdy nepřizná, že nemá pravdu.

Kocwara
Ten falešný tolar ti koukám pořád leží v žaludku..

Mimochodem komár byla to má reakce po zkušenostech s takovými prodejci, nejsou to ani sběratelé ani poctiví prodejci,za mne čistý prach sprostý handl...

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.