Moderátoři: smith

bossi

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:46

Závist je sviňa no😃

bossi

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:48

Máte pravdu,sběratelé jsou to tupci. Hlavně tady na fóru se jeden usadil a doslova to tady okupuje. Rozumí všemu a pokud ho někdo vyvede z omylu, nikdy nepřizná, že nemá pravdu.

:D😃 Milda všeuměl

bossi

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:50

Kocwaro, jeho okupace vedla ke kompletnímu rozpadu numismatické části fóra. Já třeba nechápu, tuhle část prodej mincí nikdo nemoderuje? Proč už dávno nejsou smazani? Kde je ted p. Jindra a jeho smysl pro pravidla?. Vím že to tady kdysi šéfoval turtle ale ten už to tady taky zabalil

Jindrovi hodil kost a ten je spokojenej 😆

Kocwara

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2022

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:55

Trh reguluje cenu. Buď koupím, nebo nechám ležet. Máte problémy se závistí, pane barbar ?

Konzultace a poradenství v oboru frenologie.

Nell

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2022

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 18:58

OtravnyKomar napsal/a:

Nell vždyť můžeš, nevím co vám vadí...

Je obchod a pak je dobrý obchod...

Obchod je součástí mé profese a kdybych si dovolil prodávat profesionálně podobně, jako Vy teď, velmi brzy bych skončil.
Jak jsem již napsal, mince, které jsou aktuálně v prodeji, nekomentuji (tedy ani tu Vaši) - až ji prodáte, rád se vyjádřím i v rámci svého skromného numismatického know-how. Každopádně, za tu na Aukru bych 60k rozhodně nedal... krása aukcí od koruny.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 19:01

Kocwara já jsem fakt ten poslední kdo závidí..
Mé zájmy jsou úplně jinde pokud jde o výdělky,jen kroutím hlavou co ten komár pořád vyvádí.

Akurát koukám , že ty zřejmě nikdy nepřekousneš ten fakový tolar co jsem ti označil..

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Kocwara

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2022

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 19:02

Vidím jeho nick a vždy si vzpomenu na: https://www.youtube.com/watch?v=UkbMyU28PdQ

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 19:05

Kocwara Ten falešný tolar ti koukám pořád leží v žaludku.. Mimochodem komár byla to má reakce po zkušenostech s takovými prodejci, nejsou to ani sběratelé ani poctiví prodejci,za mne čistý prach sprostý handl...

typíčo a to říká někdo, kdo si sám přihazuje v aukci na své vlastní mince .... to už člověk neví, zda se má smát, nebo vytáčet psychiatrickou léčebnu... ale co se divím furt těm psycho a sociopatům omg

ferovyobchodnik@seznam.cz

Kocwara

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2022

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 19:06

Tak podruhé, pro ty pomalejší. Žádný tolar doma ani nemám 😁
Kdokoli, kdo má v peněžence drobné, je fundovanější numizmatik než vy.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
25. 11. 2023, 19:20

Nell mě by fakt zajímalo kde je ta nepodstivost, neprofesionalita nebo co naznačujete na mé straně? Trh měl možnost vyjádřit se jasně, ta mince se nedávno prodala za dosaženou cenu 60k mimo nějaké velké aukce kde drazí investoři ale na trzisti běžných lidí jestli to tak můžu nazvat, já jí nabídl za 56k to je tedy pod cenou trhu. Pokud můžu koupit něco pod cenou trhu, je to dobrý obchod. Vždy se snažím mince koupit pod aktuální dosaženou cenou u nás abych je ideálně i pod ní prodal a zároveň na tom vidělal a všichni byli spokojení... Tzv win win.. že by vy jste něco nekoupil to nezajímá nikoho protože vy jste zase jen vy a nikdo další vy není.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.