Moderátoři: smith
Aby zase "nekdo" nebrblal. Co se neprodalo a jeste dalsi pekny kousky jsou od ted na aukru od koruny, tak si muzete udelat radost k vanocum ,.)
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pravidla tohoto fóra…6 ) Fórum není místo pro bezplatnou reklamu, příspěvky s komerčním podtextem v tématech od firem či obchodníků budou odstraněny nebo redukovány. Totéž platí i o vkládání odkazů na běžící aukce, které prokazatelně vkládá sám prodejce.
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Kde jsi byl když se tady komentovali ceny a podobne?! Takove porušovani pravidel nikomu nevadilo... Znám zdejší pravidla, nebýt zdejsich dobrodeju, nemusím sem tohle vypisovat aby mě tady zase někteří nenapadli že už to mám na Aukru atp...
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Bylo tady dokud byla diskuze moderována nepsaným pravidlem. Jako moderátor a člen od 010 se divím že to nevíš?!
Odkaz na moje Aukro sem dával jiný člen, dokonce 2x, a kvůli jemu to sem taky píšu. Myslím že tím směrem by jsi měl obrátit svou pozornost. U mě ti pšenka nepokvete.
akolita@seznam.cz
Komár,,nemamrej,, pořád dokola jako malé děcko a respekuj moderátora,nebo si běž zpátky k regenatům a tam si handluj jak je libo..
Jinak oceňuji, že si konečně pochopil, že nelze zde v jeden čas nabízet materiál za pevnou cenu a zároveň jej vystavit na Aukru od koruny.
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Milí profesore, dělám to stále jako doteď. Ale musím tě pochválit, že itak jsi v tom dokázal najít rozdíl. Bravo, to by se jen tak někomu nepodařilo. Jsi vážně velice šikovný. Myslím že by stálo za to si o tom přečíst nějakou z tvých rozsáhlých publikací.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.