Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

Dík za odpovědˇ. Mohl by jste mi poradit v jakém katalogu bych našel ocenění 4BL.Podědil jsem sbírku BuM, kde jsou skoro všechny známky ve 4BL, koupil katalog Pofis 2006, ale tam žádné speciality nejsou. Vím, že známky protektorátu a ještě k tomu s nálepkou nemají skoro žádnou hodnotu, ale chci si tím krátit dlouhou chvíli. Děkuji.Zdeněk

na akru koupíte nový specializovaný katalog od Krejného a Haimanna Rohové čtyřbloky můžete přiřadit k tiskovým deskám, podle deskových vad. Na cenu to ale vliv nemá i když jsou v katalogu oceněny různými cenami, spíš podle toho poznáte vzácnost přepážkového archu k z něhož jsou.

Zdravím všechny kolegy a taky mám prosbu. Sbírám novinové známky emise Sokol. Pak zvláště se věnuji hodnotě 5h. Pro velký počet TD není v silách jednotlivce shromáždit tak obsáhlý materiál pro studium této hodnoty. Jsou ještě TD u kterých nejsou popsána ZP s jejich vadami. Prosím tedy touto cestou aby jste prohlédli své známky a v případě nalezení pásek či bloků a ochoty pomoci mě kontaktovali. Nemusím známky kupovat, stačí dobrý scan v min. rozlišení 600dpi či jiná dohoda.
Moc děkuji za každou zprávu.
Mluv jen tehdy je-li to lepší jak mlčení.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.