Moderátoři: smith

zdravim páni. Bol som požiadaný o radu a obraciam sa s ňou na vás. Ide o predaj niekoľkých zlatých mincí 10 a 5 ruble, uhorske 10 koruny nejake svajciarsko 20 franky, francuzsko, taliansko .. .
Prosim poradte či mám skusit salovu aukciu, alebo kde by bolo podla vás najrozumnejsie mince ponuknut. Vobec totiz nemam predstavu ako to v reale funguje
Dakujem
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.

Tak dam na odporucanie a aspon uhorske 10 koruny davam do sekcie ponuka minci
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.

pokud to že mince není pravá můžete doložit(nejlépe posudkem), pak to jistě většinou řešit lze, pokud to bude jen Váš názor, výsledek může být z mnoha důvodů různý...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Stredo prijem materialu je i na aukci Macho&Chlapovic, aukce bude v dubnu. Jinak dosažené částky pokud tam máte jen běžné ročníky bude podobná jako na aukru když odečtete poplatky. Jestli můžu pošlete mi seznam co máte na mail trutnov@centrum.cz
edit: je ono je to uz starsího data🙂 tak nic 😆
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/

Mám zkušenost jen se zahraničními aukcemi - tam není potřeba nic dokládat, kromě toho, že mince byla zakoupena v aukci dané firmy (stačí podle fota v katalogu). - automaticky vrátí peníze a minci vezmou zpět
To Dracek: pořád čekám na mail a nic - jestli chceš čas na rozmyšlenou, není problém, jen bych potřeboval vědět cca kolik :-P ;-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.