Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
3. 3. 2015
je tu opět konec dne a tak si prohlédněte další pokračování mini sbírky řádkového zoubkování 1867 dobrou noc Jirka z Moravy
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
uplynul další den a tak je tu další várka albových listů řádkového zoubkování
dobré ráno Jirka z Moravy
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2010
nechcem nic kritizovat ale pride mi to ulozene bez ladu a skladu, tie perforacie sa nedaju nejak vytriedit a zoradit?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
24. 8. 2013
Mily Jirka,
Material: jednym slovom - uzasne!
Thema: pre kazdeho zberatela zaujimava.
Opis: V prvom rade by som volila bud len cestinu alebo len nemcinu (ak pracujes s neckou litaraturou tak v nemcine). Takto zyskas prehladnost. V texte je vela chyb...
Kobinovat znamky a celiny nie je jednoduche pri takejto teme. Ked volis na stranu aj celinu: Strucny opis musi byt!
Napriklad - Ein Inlandsbrief bis 20 g vom (Datum) aus X nach Y. Der Brief wurde portorichtig in Mehrfachfrankatur mit (Znamky) frankiert.
Znamkami opis - ukaz Zubkovanie, tie celiny su obrovske plus!
Moj nazor...nie kritika. Na kritiku este nemam😋
S peknym pozdravom A.
Zaregistrován
3. 3. 2015
milá Adri jak jsem psal hned z počátku jde o starý exponát který jsem zpracoval pro Exponet a na druhou stranu chtěl jsem ukázat jen řádkové zoubkování bez
ohledu na další podrobnosti, toto rozvádím v exponátu emise 1867 kde mám zatím zpracováno asi 200 albových listů. Až budu psát popisy tak si to nechám pofoukat od tebe zatím se měj Jirka
bu
Zaregistrován
24. 8. 2013
Jeeeezis, nic mi fukat nedavaj😋
Jirka, vdaka ludom ako si ty maju co zaciatocnici (ako ja) vidiet a ucit sa...
To co si ty roky dokazal nazbierat, malokto ukazat dokaze. 😉
Samozrejme, ked viem pomöct pomözem - aj rukami nohami vysvetlym k mojej skomolenenej slovencine..😁
A.
Zaregistrován
3. 3. 2015
tak mi zase proklouzla dvanáctá hodina a tak musím naskenovat další várku řádkového zoubkování, doufám, že vás to zatím nenudí už se těším na další nápady jak to celé předělat Jirka z Moravy
u tohoto posledního listu bych chtěl upozornit na 50 kr s razítkem ZARA, kdo vlastníte nový katalog Ferchenbauer /třídílný/ tak tam je tato známka vyobrazena
jako zatím jediný známý kus.
Obrázky:
Zaregistrován
22. 10. 2010
take malinko pridam. neco jsem naskenoval.
2x zajimave vystrizky, 1x perfin, 1x dost zajimave razitko...
Obrázky:
Zaregistrován
22. 10. 2010
sice to neni nic o radkovem zoubkovani, omlouvam se
mimochodem rozsahem moooc pekne, gratulace! .... spracovani nehodnotim, to me jaxi nevadi, ja se divam po materialu. vyselektovat si dobre veci dovedu a na "krasu" si nepotrpim. vystavovat nebudu, tak me forma nevadi.
Zaregistrován
3. 3. 2015
kolo101 napsal/a:
take malinko pridam. neco jsem naskenoval.
2x zajimave vystrizky, 1x perfin, 1x dost zajimave razitko...
Obrázky:
dobrý večer kolego škoda, že místo výstřižků nejsou celé celistvosti mám jen 5kr
na dopise optám se možná hloupě nejsou náhodou k mání? jinak nádherná ukázka i když jak píšete to nemá s řádkovým zoubkováním nic společného mějte se Jirka z Moravy
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.