Zaregistrován
16. 2. 2008
U takovýchto věcí je cena taková, za kolik se dá předmět prodat nebo koupit 😃
Vetešník to zjevně odhadl správně 😉
Zaregistrován
6. 1. 2013
http://forum.sfs.sk/viewtopic.php?f=142&t=998
Zde je hodně povídání o problematice medeile
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
Jenže Venda nechtěl povídání o medaili ale pouze její cenu v korunách 😃 😉
Zaregistrován
4. 7. 2016
:mrgreen:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Tak to musí Venda na židovský trh. Já když něčemu nerozumím, neriskuji.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 12. 2019
Děkuji všem za komentáře
Zaregistrován
18. 1. 2020
Vážení sběratelé, jsem tu nový, jsem spíš takový hromaditel, než sběratel v tom pozitivním smyslu. Zkrátka jen tak něco nevyhodím, a když vidím něco zajímavého, neváhám se pro to sehnout... Ale nejde si všechno nechat. Proto moje dotazy zde nejsou moc sběratelské, ale spíš tzv. "obchodnické", protože některých nánosů svého hromadění jsem se rozhodl už zbavit. To "pravé" sběratelství provozuju v oblasti, kterou jsem tu zatím nenašel...
I sběratel prodává a nakupuje, ale vím, že na neználky, kteří jen tahají rozumy za účelem obchodu se všude kouká tak trochu spatra.
Poprosím vás tedy o názor. Jakou to může mít pro někoho hodnotu?
Jedná se o takovou skoro kolekci, kterou mám už 25 let po jednom svém předkovi. Všude je uvedeno stejné jméno, mám i 2 čb fotografie z udělování vyznamenání té (pro mě zavrženíhodné) osobě. Myslím, že by to tedy mohlo být zajímavé jako celek, minimálně to, co má jméno. Jsou to Uznání, diplomy, vyznamenání, pamětní medaile a odznaky spojené s jeho členstvím v Lidových milicích.
Mě osobně je z těch věcí spíš na blití, ale jak jsem tady někde četl "historie za to nemůže".
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Jde o zajímavý soubor některého ze soudruhů LM. Není zde nic extra vzácné Cenu to má jako komplet.Já bych to uložil, uschoval pro potomky, v současné době prodejné fakt za pár korun.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
16. 2. 2008
No s tímhle bych se potomkům zrovna moc nechlubil 😳
Zaregistrován
16. 6. 2016
Turtle, historie není o zapírání a přepisování - jak samozřejmě víte. Tihle milicionáři až tak nikomu neškodili např. v porovnání s německými vojáky. A jejich odznaky, uniformy a vyznamenání jsou nyní předmětem šílených obchodů a obdivu (u někoho!). Altmann má v tomhle více rozvážné pravdy.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.