Zaregistrován
23. 11. 2015
Mňa do týchto žabomyších vojen neťahajte...🙂
Myška mi behá po byte, nemôžem ju už dva dni skoliť...
-stani-, nie Stan.😋
-s-
Zaregistrován
6. 1. 2013
Omlouvám se, nějak jsem to přehlédl, ale co jsem napsal k dekoracím a obrázkům platí.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Nejlepší jsou ořechy (nutno v pasti přivázat) - a třeba ju zahnat do nějaké trubky a tu pak vysypat do kyble s vodou. Myš plave dobře, ale nevydrží!😉
Zaregistrován
27. 9. 2015
Taky jsem měl kdysi dávno jednu doma,to bylo v dobách kdy se tady orávalo,manželka hysterčila a já ji nakonec dostihnul za ledničkou na tom chlazení nebo co to bylo,propíchnul jsem jí pletací jehlicí...a do dneška z toho mám trauma...nerad zabíím😎 😞
Zaregistrován
12. 6. 2012
Já myslel, že do dneška tu jehlici nikdo nechce použít.
Myš je zapotřebí buď humánně utopit nebo nechat umřít hlady. Propichovat ji jehlicí je nehumánní!😎
Ale u těch lezoucích hoven potíže nemám. To klidně rozseknu napůl a mám potěšení z toho, jak tomu vyteče obsah. A že mám co rozsekávat!
Zaregistrován
6. 1. 2013
Faleristika » Řády, vyznamenání a výkonnostní odznaky k určení
Téma zní takto, prosím již konec a vrátíme se k meritu věci. Děkuji.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
https://ulozto.cz/file/1BYOiB7plNJ8/rzev-2019-cz-tit-valecny-historicky-film-rusko-h264-mkv
Mohu jen doporučit, nic jiného zde nepíši, ale je tam mimo střílení hodně zajímavého a i když hodně čtu, jsou zde fakta, která jsem si ani neuměl představit.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, ale když tu byly ty myši. Co takto Řád myšího kožíšku?
Na tom je zajímavý, že princezna byla na tuto eventualitu evidentně připravená, když ho měla pohotově při sobě.
Obrázky:
Zaregistrován
27. 9. 2015
...no zasloužil bych si ho😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.