Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
11. 3. 2011
Pro všechny, které by zajímalo téma emise novinových známek 1867 zde odkaz - http://www.austrianstamps.com
Mimo jiné zde prezentuji i část mojí sbírky o Terstu ...
Zaregistrován
3. 3. 2015
dobrý večer pane kolego teprve dnes jsem zjisti, že i Vy sbíráte emisi 1867 novinovou známku č.42 já jsem tuto známku poprvé vystavoval na krajské výstavě ve Zlíně tenkráte ještě v Gotwaldově a získal jsem stříbrnou medaili do dnešního dne jsem ji nesčíslněkrát předělával a dnes ji mám zařazenmu ve sbírce novinové známky RU 1851 - 1890 ale proč vám píši neviděl jsem u vás nebo špatně koukám spojený typ I.c+I.b ve čtyřbloku, zatím, vím jen o jediném exempláři nebo o jiném víte i vy? Hirš uvádí pouze spojený typ ve dvoupásce no zatím se mějte Jirka z Meziříčí pardon z Moravy
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
dobrý večer pane kolego teprve dnes jsem zjisti, že i Vy sbíráte emisi 1867 novinovou známku č.42 já jsem tuto známku poprvé vystavoval na krajské výstavě ve Zlíně tenkráte ještě v Gotwaldově a získal jsem stříbrnou medaili, do dnešního dne jsem ji nesčíslněkrát předělával a dnes ji mám zařazenou ve sbírce novinové známky RU 1851 - 1890 ale proč vám píši neviděl jsem u vás nebo špatně koukám spojený typ I.c+I.b ve čtyřbloku, zatím, vím jen o jediném exempláři nebo o jiném víte i vy? Hirš uvádí pouze spojený typ ve dvoupásce no zatím se mějte Jirka z Meziříčí pardon z Moravy
Zaregistrován
11. 3. 2011
Dobrý večer,
tuto pěknou záležitost nevlastním - nebo jsem si nevšimnul😞 - nejlepší spojené typy mam IIA-IIB v pětipásce. Spojené typy I nejsou moc k sehnaní, nebo jsem měl prostě smulu 😎
Pokud by jste časem něco z 42-ky pouštěl, tak se určitě ozvěte 😉
Zaregistrován
3. 3. 2015
dobrý večer pane kolego zapomněl jsem se zmínit o vaší krásné prezentaci uvedené známky č. 42 holt kdo to s PC umí tak je to vždy pěkné já si to raději namaluji a pak okopíruji posílám ukázku posledního rejpání na známce 10 hal z emise 1908 jde o horní část nápisu ale to jsou samé prkotiny zatím se mějte
Jirka z Moravy
Obrázky:
Zaregistrován
25. 8. 2010
Dobrý den, toto opravdu nevlastním... Možná, že se někdo urazí (podobný příspěvek jsem dal do sekce Rakousko). Ale jestli se někdy vidí nějaká rarita na prodej ... tak tohle je jeden z případů😮) Vyvolávací cena 12.000Euro🙂 přeji hezkou dražbu😮)
Obrázky:
Zaregistrován
19. 4. 2014
Pan kolega ,nie je košer robit si tu reklamu na vlastne položky v pripravovanej aukcii , ale v tomto pripade asi všetci prižmuria oko 😆 Ale teraz važne -pokial viem tak to je druhy znamy kompletny blok.Potom ešte ten 80 blok z poštoveho muzea .
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
12. 10. 2010
80blok je prý pojištěný tuším na 80.tis.€, takže tento celý arch by se mohl přes stovku dostat. Co myslíte?
Zaregistrován
23. 2. 2009
Myslím Honzo, že ne. Na levém okraji je dost velké poškození. Můj hrubý odhad je tak 35000 €. Co ostatní tipují? 😉
Zaregistrován
12. 10. 2010
No, v tomto případě si nemyslím, že poškození bude hrát tak výraznou roli
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.