Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
22. 7. 2011
To kolo101
+20% DPH +20% provize a jsme na 210,-€ a to je jen znamky ...
takze jsme u vystrizku na tom samem😁
140 + 20 %= 168€.
V tomto případě je naprosto jedno, jestli se jedná o známku, nebo výstřižek, protože cenu zde dělá hlavně razítko, které je celé a obstojně čitelné.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
22. 7. 2011
To kolo101.
Ze srandy jsem volat jednomu sběrateli, který se také věnuje obchodování a má o I emisy dost velký přehled.
Toto razítko ve sbírce má a asi na úrovni té, z Rauchovi aukce, ale na luxusní 3 krejcarové známce. Jinak i on potvrdil, že se jedná o zajímavé razítko s cenou v dobré zachovalosti do 180€. Tedy na dobře střižené známce a s celým naprosto čitelným razítkem.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
7. 6. 2010
evropa aj tak to tam nevidim aspon Tvoj obrazok ze by si ho ty tam vlozil... alebo som slepy
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
22. 7. 2011
Ty obrázky jsem tam nevkládal já, ale jiní přispěvatelé z aukcí a z diskuze kolem je snad jasné, že se jedná o moje mince.
Zaregistrován
7. 6. 2010
aha tak to je nieco ine... ostatok si mozme domysliet...
moje články
Zaregistrován
22. 10. 2010
ja jsem ty mince sice nenasel, ale nasel jsem prispevek, kde je Evropa1 jednoznacne proklamovan za velkeho odbornika v numismatice. A pokud to rika 99% prispevku, tak je to asi pravda ... !!!
ja vim o micich uplne NIC, tak tomu mohu jen verit a take tomu verim ( cist umim a nazor si delam sam ... )
Zaregistrován
22. 7. 2011
Nevím, jestli jsem odborník v numismatice, ale nejsem žádný teoretik, který by měl něco nabiflovaného z knížek, ale právě naopak se snažím na všechny polohy doby udělat si svůj názor a pochopit je svým úsudkem. Proto jsem schopen na hodně témat vézt z patra několikahodinové diskuze. Znám se dost dobře s našimi sběrateli, kteří v této oblasti něco znamenají a proto, pokud jim chci stačit, musím se chovat tímto způsobem.
Filatelií a tématu I emise jsem se věnoval před několika lety, ale přitahuje mě stále, i když v této oblasti si nechci hrát na supr odborníka, protože nečinností jsem již ztratil určitý cit, který člověk získává praxí.
Znovu opakuji v Pokecu o mincích, v tématu Mince a doba Františka II se můžete seznámit s mými články, kde pochopíte, že nejsem žádný teoretik.
Na stránce 5 je moje mince 3 krejcar 1798 A a na stránce 7 je půltolar 1830 A. Podle těchto mincí se můžete seznámit s kvalitou, kterou preferuji.
Zde vedeme spory o kvalitu, ale vše probíhá ve slušném duchu, což je v pořádku. Já jsem vždy ovlivněn tímto směrem, protože jsem měl většinou čest poznat sběratelské špičky, které mě ovlivnily.
Zaregistrován
7. 6. 2010
no vidis ja som nepoznal ziadneho spickoveho zberatela zacal som od piky a ani som nic nezdedil...
moje články
Zaregistrován
22. 7. 2011
Já jsem také vždy začal od piky, nikdy jsem nic nezdědil, na čem bych mohl stavět a že jsem poznal sběratele, to je pouze o hledání kontaktů a ukázání, že něco znám. Nemusíš mít peníze, nebo velkou sbírku, ale musíž zaujmout přehledem, znalostma a vlastním úsudkem. Pokud sběratel, i dobrý a bohatý, za něco stojí, pak Tě nebude hodnotit podle majetku, ale právě podle znalostí, protože ocení, že si má s kým o své zálibě popovídat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.