Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 10. 2012
Tak já ty známky doma nemám ( sejf banka ).Některé ty skeny jsou i 15 let staré takže ještě nekvalitní.Dělal jsem je jen pro vlastní potřebu abych věděl co mám a co nemám abych něco nekoupil dvakrát ale stejně mám třeba nepoužitou 2 kr. 1858 jak ve 14ti bloku, v osmibloku, sestibloku a dvou ctyrblocich. Nejak jsem na zacatku devadestaých let bezhlavě nakupoval spletl jsem to díky špatnému seznamu s tisky 1859 ( různé odstíny) a mam mnoho stejného materiálu.Problém je že se mi to nechce prodávat když už je to jednou moje.Rád bych měnil.Mnoho věcí mám vícekrát v různých blocích.Mám i celé archy třeba 2kr.,3kr.,10kr., 15kr. 1867/74 mám tyto celé archy po několika kusech- od dvou po sedm.
Zaregistrován
29. 8. 2012
Pánové nádherné věci ukazujete. Taky se přidám stav xx.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 8. 2012
Samozřejmě, že každý sbírá to , na co finančně stačí. Je to chlubírna.
Obrázky:
Zaregistrován
29. 8. 2012
I když přehyb přes známky, tak celkem zajímavé.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 10. 2012
Mám i několik dopisů s ondřejskými kříži..... přijdou později.Já většinou nekupuji v aukcích většinou mi přicházejí nabídky ještě než to do aukce vůbec přijde.Za kvalitu klidně zaplatím o 50% víc než by se to vydražilo v aukci.U mě je vždy na prvním místě kvalita.Ještě sbírám rakousku-uherské mince ale jen zlaté.Tam také mám skoro kompletní sbírku na mincovny a ročníky a kromě pár věcí kteroé bych chtěl vyměnit za lepší luxusní exempláře mám taky skoro všechno.Jenže mince jkteré bych chtěl v llepší uxusní kvalitě na trhu se neukazují.
Zaregistrován
7. 6. 2011
To:KuK_Haza to jsou bajecne veci,ktere jste nam ukazal,zaslouzily
by si je vystavit,mate to v umyslu?
Zaregistrován
12. 10. 2010
U koho všeho jste to nakupoval? Opravdu zajímavé věci...
Zaregistrován
22. 10. 2010
skoda, ten sken by se hodil ....
mimochodem, vy jste sberatel nebo investor ???
Zaregistrován
22. 10. 2010
jeste dotaz, mate k tomu nejaky atest, ze je to prave ??? pac, tyto veci jsou unikaty !
Zaregistrován
7. 6. 2010
no co ma par melonov tak nevie kde investovat nic viac...a v banke? co je to za zbieranie?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.