Evropa1

Uživatel

Zaregistrován
22. 7. 2011

#641 - 13. 10. 2012, 13:45

Hodně věcí může být schováno zrakům veřejnosti i z jiného důvodu. Například jsem viděl prodávat pozůstalost po jednom pražském meziválečném obchodníkovi, kde byl dopis s modrou osmipáskou, 9 krejcarů, I emise. Ten putoval do rakouské sbírky. Tedy tuto velmi vzácnou věc nikdo na trhu neuvidí možná sto, nebo ještě více let.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#642 - 13. 10. 2012, 14:00

jano7B9 napsal/a:

skoda, mohli ste s analyzou materialu od Kuk_Haza . takto ho to urcite len odradilo

mne je uplne jedno ci su to fascinujuce materialy, ja tomu proste neverim a hotovo!!! ked ma prave nech ide do banky odfoti a nech tu nahra na forum potom zmenim nazor a sa mu tu verejne ospravedlnim!!!! som realista, nemam rad ked ma niekto oblbuje... a nech si mysli, kazdy co chce...
pan kolega Kolo101 Tvoj nazor?

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#643 - 13. 10. 2012, 14:18

raz si napisal ze neveris tak to tu nemusis opakovat stale dookola nie?
to ze ty na to nemas a neakceptujes pritomnost ludi na zemeguli, co len tak nieco velke zdedia alebo investuju prebytocne peniaze do zbierok je tvoj problem..
ja som bol napriklad zvedavy na nejake obalky aj ked sa v tom nevyznam.
mozno ma pan padelky, svetove rarity alebo co, ale mohli ste byt pri tak zaujimavom materialy este chvilku zdrzanlivejsi a pockat cim sem este prispeje a potom povedat svoj usudok. to je vsetko

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

kolo101

Moderátor

Zaregistrován
22. 10. 2010

#644 - 13. 10. 2012, 14:38

hmmm, tak potom budou asi uzavrene v supliku...
¨mozna bych se mohl omlouvat, mozna ne, ale myslim si, ze kde ma clovek pochybnosti, resp. jistotu, tak by jim mel vyjadrit. Cekat a vyckavat ... co kdyz je pekne v kriminalistice, nebo politice, ale tady ?? myslim, ze by se melo hrat na ferovku. Ja jsem netvrdil, ze je to podvrh, jen jsem zverejnil me dostupne informace a fakta.,
Pokud ma KuK Haza zajem o diskuzi, budu jen rad a rad budu dal slintat, ale mam rad take dukazy a hlavne kdyz je praoakatene zverejnen novotisk.

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#645 - 13. 10. 2012, 14:42

jano7B9 napsal/a:

raz si napisal ze neveris tak to tu nemusis opakovat stale dookola nie?
to ze ty na to nemas a neakceptujes pritomnost ludi na zemeguli, co len tak nieco velke zdedia alebo investuju prebytocne peniaze do zbierok je tvoj problem..
ja som bol napriklad zvedavy na nejake obalky aj ked sa v tom nevyznam.
mozno ma pan padelky, svetove rarity alebo co, ale mohli ste byt pri tak zaujimavom materialy este chvilku zdrzanlivejsi a pockat cim sem este prispeje a potom povedat svoj usudok. to je vsetko

to ze vzdy niekoho s prepacenim naseriem so svojim nazorom na to som si uz tu zvykol...
ano na to nemam, zbieram pre radost, a ked nieco odfotim je realna fotka len ma stve ze dotycny pan ma nieco v zbierke a ani nevie co, ze to fofil pred 15 rokmi a neda ani prave fotky to mi pride dost cudne a ze sa to objavilo odrazu na tomto fore a po cca 60 rokoch...

dědek

Uživatel

Zaregistrován
23. 3. 2009

#646 - 13. 10. 2012, 14:50

Jednoznačně je to podvrh.

Bylo by myslím dobré, aby moderátor všechny příspěvky od KuK_Haza označil jako podvrh, protože jinak to snižuje úroveň tohoto fóra daleko víc než nějaké hrubosti či hádky.

babygulka

Moderátor

Zaregistrován
7. 6. 2010

#647 - 13. 10. 2012, 14:54

ja som len zvedavy ci sa pan kukhaza ozve, ked su to jeho materialy a ma ich viac a nie su to podvrhy nech to sem da, sam si to pozriem aj sa mu ospravedlnim, nech da realne foto ako to tu robi kazdy zberatel....

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#648 - 13. 10. 2012, 15:00

Známkám nerozumím ale chápu že někdo neví co vlastně má,
Již se mi stalo že jsem koupil poměrně drahou minci, byla to příležitostná koupě a musel jsem se rychle rozhodnou, doma jsem pak zjistil že už jí mám.🙄

dědek

Uživatel

Zaregistrován
23. 3. 2009

#649 - 13. 10. 2012, 15:00

dědek napsal/a:

Jednoznačně je to podvrh.

Moderátorům mohu případně ukázat jasné indicie.

smith

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
6. 2. 2009

#650 - 13. 10. 2012, 15:58

dědek napsal/a:

Moderátorům mohu případně ukázat jasné indicie.

Predpokladám, že aj ostatní zúčastnení sú zvedaví na tie indicie.....

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.