Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
15. 10. 2012
Zaregistrován
22. 7. 2011
Když se vrátím k výskytu některých bloků známek, pak by mě opravdu zajímalo, jaké jste v životě viděli, ale pouze na trhu, které se daly koupit, protože co leží v muzeích, to je pro sběratele již neodvratně mrtvé.
Když to ještě trochu zúžím, pak by mě zajímali bloky I emise.
Já jsem viděl hnědý osmiblok, modrý devítiblok a žlutý šestiblok na dopise, jako rekomandační poplatek. Dále hnědou sedmipásku, na necelém dopise a modrou osmipásku na dopise.
Samozřejmě vše razítkované.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
22. 10. 2010
nejsem zadny extra odbornik, ale 81kr porto na dopise je dost nerealne, na "baliku" bych to dopocital, pak by to ale nebyla obalka, ale cast ( vystrizek ), tam to mozne dozajista je, ale na dopise ??? hledal jsem hledal a jaxi jsem nenasel ...
jinak ja videl jen 6x6kr na dopise.
Zaregistrován
22. 7. 2011
A frankatura 3 zlaté a 54 krejcarů by Vám vycházela?
V některých případech byla hodně těžká psaní pouze v klasických obálkách.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
31. 5. 2011
To by chtělo fotky :-) Předpokládám ale, že nejsou k dispozici...
Zaregistrován
22. 10. 2010
Na "tezka psani" vyjde cokoli, ale v obalce asi ne. To by bylo za 4lothy do nejakeho zahranici .. cca 2kg(??).
jiste by to byl raritni dopis, respektive frankatura jako takova. pokud by to bylo i na vystrizku s adresou a "prislusenstvim", tak proc ne ?
Zaregistrován
22. 7. 2011
Kdysi jsem viděl v Praze, v obchodě také hodně polepené psaní a byl to také pouze trochu větší klasický skládaný dopis. Bohužel v dezolátním stavu.
Frankatura 3 zlaté a 54 krejcarů je vyfocena v jedné starší literatuře, ale bohužel již nevím ve které a velikost psaní mohla být kolem 30 x 10 cm.
A jak by vypadala frankatura 81 krejcarů, jako těžký dopis, co by musel obsahovat?
Zaregistrován
22. 10. 2010
v mografii Dr.Antona Jergera je vyobrazena smizena frankatura 5Lir+50Centmisi + 1Gulden+54Kr, a take je to je vystrizek. je fakt, ze toto uz je dost teuky dopis :-)
fnakovano:4x6kr + 12x30c + 6x15c ... rok 1851
Zaregistrován
22. 7. 2011
Frankatura 3 zlaté a 54 krejcarů bude také jako výstřižek a možná jeho foto bude obsahovat některé číslo čs. filatelie z let 1949- 51.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Nyní jsem si všiml omylu. Osmipáska 9 krejcarové známky je pouze 72 krejcarů.
Devítiblok byl pouze samostatný.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.