Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Je adresovaný do maďarského Vesprimu. A razítka Vídně mají 2 data - na známkách je 30.X.22 - asi standardní podací na přepážce - i když před Wien 1 je nějaký pro mě neidentifikovatelný znak. Druhé je datované 31.X.22 a má dole Flugpost.
I ta R-nálepka s Abt. 4 (asi Abteilung - oddělení) nevypadá typologicky jako každá druhá.
Tak jsem se třeba trefil🙂
Tak všetko si popisal presne /ako vždy/.Pri leteckych listoch je bežne že podacie razitko je jeden aj viac dni pred odletom.Ak sa lietalo denne tak je to den pred odletom,ak ale len raz za tyžden tak listy čakali na letisku aj niekolko dni.Letecke razitko sa davalo až tesne pred odletom a kedže let bol vačšinou rano,skor ako stihla prist pošta z daneho dna.To čo je pred Wien je 1/1 ,označenie post bezirk presne ako na R nalepke.No ale stale tam je ešte jedna vec a to je ta najdoležitejšia.Tato emisia leteckych znamok bola vydana 31.X.1922.Tento list je na prepažke opečiatkovany o den skor ako bola emisia vydana.
mamabc1234@gmail.com
Se souhlasem majitele, respektive na jeho návrh, vkládám sken velice zajímavého materiálu. Jaký je Váš názor? Souhlasíte s popisem?
Obrázky:
a ja si rikal, odkud to pismo znam ....
jojo ... tady neni co resit ... perfektni vecicky, vzdy super popis, to fakt dokaze malo kdo .... s kolegou JW souhlas na 110% !!!!!!
jen doufam, ze se jeho "nerozprchnou" posvete, jako mnojo jinych super veci a najdou nejakeho pokracovatele, alespon v nejakem, byt minimalnim, rezimu...
hrozne bych tomu fandil :-)
Pokud ještě tuto emisi děláte, mám reko +expres celiny, dopisy, frankované pošt. formuláře atd. Pište na e-mail: 119plzen@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.