Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
dobré odpledne páni kolegové zná někdo toto razítko? Už jsem prohlédl všechny
katalogy co mám doma a pořád vic budu strašně rád za pomoc mějte se Jirka z Moravy
Obrázky:
díky za návod tímto směrem jsem se vůbec nezabýval v každém případě jde o originální náhled nejhorší je to, že mám jen sken a originál je za mořem ještě jednou díky Jirka z Moravy
Dle mého názoru to snad ani není otisk používaného razítka, ale spíš si někdo hrál a oboustranným obtiskem starého krejčovského náprstku ti zamotal hlavu.😉
dobré odpoledne tak jsem vyrobil skoro stejné razítko to by mě v žádném opřípadě nenapadlo, že bude někdo tak důvtipný a dá si s tím takovu práci v každém příípadězamotal hlavu hodně sběratelům razítek bude mi skoro 80 let ale s takovou kulšárnou jsem se ještě nesetka díky za návod. Jirka z Moravyl
Dle mého názoru to snad ani není otisk používaného razítka, ale spíš si někdo hrál a oboustranným obtiskem starého krejčovského náprstku ti zamotal hlavu.😉
Obrázky:
dobrý den páni kolegové tak mám pro vás jednu prosbu a to vím, že existuje specielní katalog na novinové známky Rakouska, ale zaboha si nemohu vzpomenout o který katalog jde. Předem děkuji za laskavou pomoc Jirka z Moravy
za odměnu jeden unikuát
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.