Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
22. 10. 2010
druhy a ctvrty tak za 1,- mozna 2,-€, zbytek dohromady za 1,- az 1,5€. To se zbira tak zalibove. Moc lidi to nedela. Spise kvuli razitkum jako regionalni nebo mistni posta. Treba hledat u korespondaku nejaky pribeh, nebo super razitko, adresu, nebo dekorativni pismo....
Ale je to na druhe strane pekne....
Zaregistrován
23. 11. 2015
Je to poštovné v poriadku? Je to list z Triest do Wien z roku 1857. Ja to samozrejme neviem. Pýta sa to skúsený predajca, zberateľ.🙄
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
20. 3. 2019
Díky za odpověď.Však já nejsem pravý sběratel :-) Mým hobby je tvoření ze dřeva. Jen jsem se dostal ke spoustě filatelistického materiálu. Stovky koresp. l. ,obálek,známky v albech,s nálepkou v obyč. sešitech,v obálkách,v krabičkách,příležitostná razítka,pamětní listy.... No a když si chci odpočinout od dřeva,tak se v tom probírám, pátrám na netu co je co a snad jednou to nějak utřídím aby se na to mohl někdo podívat a říct jestli to k něčemu vlastně vůbec je ))))))) Ještě teda poprosím o koment k pár kouskům.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Zaregistrován
23. 11. 2015
Za 3 minúty som to našiel. To je niečo ako doobeda, ráno, skoro ráno...😉
-s-
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, to je zkrátka dopoledne. Ale takovéto označení se zase až tak často nevyskytuje.
Zaregistrován
22. 10. 2010
smazan prispevek, davejte veci pouze o Rakousku !
Zaregistrován
21. 7. 2007
Nevím, zda jsem to pochopil správně - moderátor, který dbá na "čistotu" vlákna a maže nesouvisející příspěvky, vzápětí sám porušuje bod 6 Pravidel?
Zaregistrován
22. 10. 2010
smazal jsem se.... ( neni to pekny terminus technicus :-D ) Nevim sice, co je bod c 6, ale verim zbehlejsim a zkusenejsim. Sice navstevnik prijde o malou blbustku jako je potrbni posta ne Vidni, ale pravidla jsou pravidla. Alepson jsem mluvil k Rakousku a ne o Rusku, CSR,... aj.
p.s. Moderatorem jsem byl urcen .... klidne mi toto "privilegium muze byt odebrano ... kovbojku bych z toho urcite nedelal.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.