Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
20. 10. 2011
Když je v tomto vlákně Rakousko, tak se zkusím zeptat.
Mám tři známky a to: Mi35, Mi36, Mi38, které jsou dle katalogu Michel z roku 2005 v ceně 24Mi€, 15Mi€ a 17Mi€. Tedy nic moc. Nenašel jsem odkaz na nějaké bližší rozlišení, ale u známky Mi35 mám z minulosti poznámku, že může jít o podtyp. Sám nemohu nyní nic najít. Prosím, poraďte.
Obrázky:
Zaregistrován
6. 2. 2009
Hladal by som pod Nemeckou ríšou, nakoľko tieto nie sú rakúske známky.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
20. 10. 2011
Promiň, samozřejmě vím, že je to Německo, měl jsem zřekmě chvilku zatmění, že jsem to vložil sem. V Rakousku jsou pod těmito čísly jiné známky. Je to asi tím, že jsem se ráno hrabal v Rakousku a tak působí jakási setrvačnost v myšlení. Karel
Zaregistrován
20. 10. 2011
Tak, ale teď opravdu nevím, kam toto zařadit. Je to Německo, Rakousko nebo ještě něco jiného? Myslím si, že známce něco chybí. Je to zvláštnost s vyšší cenou, nebo je to k vyhození? Poraďte, prosím.
Obrázky:
Zaregistrován
21. 7. 2007
Nejde o poštovní známku, ale o cvičnou známku (něco jako školní pomůcka).
Zaregistrován
21. 7. 2007
Této emisi (vydání 1875/9 "Pfennige") věnuje speciál téměř 5 stránek a ani to nejsou vyčerpávající informace. Ale o typech se nezmiňuje; jenom o hromadě deskových vad.
Zaregistrován
23. 2. 2009
Kromě deskových vad také existuje dosti pestrá škála barevných odstínů u všech hodnot.
Zaregistrován
20. 10. 2011
Dejvy, Ikanku, začínám mít dojem, že ta filatelie je docela věda. Proboha, jenom ať tomu nepropadnu.
Ale přece jenom všechno vědět nemůžete. Třeba to, co vám teď posílám, vypadá úplně bezprizorně. Tak co? Má cenu to skladovat?
Karel
Obrázky:
Zaregistrován
23. 2. 2009
To jsou městské privátní pošty v Německu. Pravděpodobně běžnější typy, navíc prostřední má trochu ostříhané zoubkování.
Zaregistrován
20. 10. 2011
Ikanku, prosím, najdu to v nějakém katalogu, nebo se to odehrává mimo oficiální filatelii?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.