Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

ikanek

Moderátor

Zaregistrován
23. 2. 2009

#71 - 1. 11. 2011, 18:57

OK, tak Michel uvádí - Mi. č. 68 - normální - ražená 0,70 €, chybotisk na papíru pruské modři- Mi. č. 68F - ražená 5000 €. Toť Michel, katalog Yvert uvádí ještě několik dalších odstínu modré, ale většinou jsou malé hodnoty.
Musím však dát za pravdu Dejvymu, známka musí být zkoušená, jinak cena jako normální.

kanojma

Uživatel

Zaregistrován
20. 10. 2011

#72 - 1. 11. 2011, 19:55

Ikanku, díky za zprávu. Chápu Dráčka, když píše, že modrý papír vypadá úplně jinak. Ona totiž ta známka ve skutečnosti je také jiná než její naskenovaný obrázek. Takže mám co zjišťovat. Jenom musím vyhledat znalce na Francii.

ikanek

Moderátor

Zaregistrován
23. 2. 2009

#73 - 1. 11. 2011, 20:09

No znalce bych asi ani nehledal, není asi moc šancí, že to bude ona. Za posudek dáš hodně peněz a užitek žádný.

Dracek

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2008

#74 - 1. 11. 2011, 20:11

Věř si čemu chceš, ale je to jen stavba vzdušných zámků nad známkou patřící do krabičky k výběru za maximálně několik korun, jako zatím vlastně asi vše, co jsi sem dával. Pokud to je podobně zastoupeno i u dalších zemí, tak pravděpodobně bude mít celé album asi cenu maximálně několik stokorun, tedy škoda to sem vůbec dávat, ale hlavně že Tě to baví...(mír s Tebou)

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Wjem

Moderátor

Zaregistrován
20. 7. 2010

#75 - 1. 11. 2011, 20:16

Dráčku, buď trochu přejícný a nech taky něco vydělat znalcům. Aneb kdo chce kam, pomožme mu tam....😉

kanojma

Uživatel

Zaregistrován
20. 10. 2011

#76 - 1. 11. 2011, 21:40

Pánové, jak si přejete (hlavně Dráček). Nebudu sem už nic dávat. Jsem už starší člověk (ročník 1942), ale stále aktivní, myslel jsem si, že když už nemohu pracovat venku kolem baráku (kvůli počasí), budu se inteligentně bavit tím, že poskládám sbírku známek, kterou jsem víceméně podědil. Nemám vůbec zájem lítat po aukcích a škudlit peníze. Ale silně jste mne zklamali. Nechápu, proč jste tak nepřející, agresivní, bez jakékoliv snahy slušně komunikovat. (Toto se netýká úplně všech, však vy se poznáte.) Je mi to líto, musím hledat něco jiného. A věřte tomu, že nejsem sám, díval jsem se na přehled uživatelů a zjistil jsem, jaká je krátká jejich životnost a rozsah příspěvků. Takže se mějte hezky a buďte se sebou sami spokojeni, páni moderátoři. Kdybych věděl, jak se z těch vašich statistik vygumovat, tak bych to udělal. Bohužel.

Wjem

Moderátor

Zaregistrován
20. 7. 2010

#77 - 1. 11. 2011, 21:50

Milý pane, vy jste tzv. sběratelský citový vyděrač... Sběratelský začátečník, lhostejno jakého data narození, bude poctivě a trpělivě pročítat diskuzí, dělat si poznámky, sem tam se na něco zeptá, ale...ale nebude zahlcovat fórum svými příspěvky a ostentativně si vynucovat pozornost emotivně zabarvenými prohlášeními se (zřejmě) skrytým cílem, aby ty jeho "skvosty" přeci jen někdo koupil...

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován
9. 2. 2008

#78 - 1. 11. 2011, 21:54

No vzdat to takovým způsobem, že někdo mně blbě odpověděl tak idu jinam to asi není řešení.V parlamentu už by neseděl nikdo 😃 Co tak udělat jen vlákno s názvem "kanojma- sbírka" a kdo bude chtět odpovědět, tak tam odpoví no.A Dráček si tam zaškrtne: "Tady se dívat nebudu a basta!"😉

kanojma

Uživatel

Zaregistrován
20. 10. 2011

#79 - 2. 11. 2011, 06:09

Dráček:
Věř si čemu chceš, ale je to jen stavba vzdušných zámků nad známkou patřící do krabičky k výběru za maximálně několik korun, jako zatím vlastně asi vše, co jsi sem dával. Pokud to je podobně zastoupeno i u dalších zemí, tak pravděpodobně bude mít celé album asi cenu maximálně několik stokorun, tedy škoda to sem vůbec dávat, ale hlavně že Tě to baví...(mír s Tebou)

Wjem:
Milý pane, vy jste tzv. sběratelský citový vyděrač... Sběratelský začátečník, lhostejno jakého data narození, bude poctivě a trpělivě pročítat diskuzí, dělat si poznámky, sem tam se na něco zeptá, ale...ale nebude zahlcovat fórum svými příspěvky a ostentativně si vynucovat pozornost emotivně zabarvenými prohlášeními se (zřejmě) skrytým cílem, aby ty jeho "skvosty" přeci jen někdo koupil...

Pánové, moc jsem toho dnes nenaspal, dost jste mne rozhodili. Myslím, že to, co jste mi napsali, by si do záhlaví celého diskusního fóra pan Zd. Jindra nedal.
Domníval jsem se, že když zavítám mezi sběratele, dostanu se na chvíli mezi slušné lidi z té mizerie, která dnes kolem všeobecně vládne. Zmýlil jsem se.
Chtěl bych vás ubezpečit, že jsem nezačal známky třídit pro peníze. Mám 12 vnoučat (z toho 8 kluků) a říkal jsem si, že když se tomu budu trochu věnovat, tak se někteří přidají. A vy mne zcela sprostě s mými "skvosty za pár stokorun" vyhazujete.
K čemu tedy slouží celé vaše fórum? Pro vás, moderátory, abyste nalákali pár hlupáků, kteří vám prodají známky za pár korun a vy je potom jinde s výdělkem prodali? A potom se vzájemně v těch vašich "vláknech" pochlubili a vyměnili si pár sprostých vtipů? To snad ne!
A na závěr. Zkuste si projít mé příspěvky a podívat se, jestli jsem si váš sprostý přístup ke mně zasloužil.
Loučím se.
Ing. Karel Kvita

numismatik-fji

Uživatel

Zaregistrován
3. 2. 2011

#80 - 2. 11. 2011, 07:24

Dva podobné názory na toto fórum - cituji:

KANOJMA: "k čemu slouží celé vaše fórum? Pro vás, moderátory, aby jste nalákaly pár hlupáků, kteří vám prodají známky za pár korun a vy je potom prodáte potom jinde s výdělkem prodali?"

EVROPA1: O tomto fórum se říká, že je na úrovni. Já osobně bych s tímto tvrzením velmi polemizoval, protože dost znalých lidí sem nedostaneme, právě proto, že ho považuji za velmi slabé, které jim nic nedá. Jsou zde lidé s velikým rozhledem, ale smyslem jejich účasti nejsou vědomosti, ale pouze snaha něco výhodně koupit."

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.