Zaregistrován
4. 3. 2015
Zdravím Vás, přátelé.
Dnes jsem si přivezl čerstvou obálkovou hrabárnu a ejhle!
Vyskočila na mně obálka s dnes vydávanou známkamou ("B" 50/50).
Těšil jsem se na FDC, ale...
Bližším průzkumem jsem zjistil, že v Dolní Čermné (561 53) to někdo nevydržel a známku s chybotiskem 50/50 použil již v pondělí 21. září.
A aby toho nebylo málo, po chvíli jsem byl odměněn obálkou z Brněnce (569 04)
s datem 18. září.
Zkrátka, dnes byl můj šťastný den... 😆
Obrázky:
Nad blbostí se nedá vyhrát, ale nikdy s ní nesmíme přestat bojovat.
Zaregistrován
8. 2. 2009
Vypadá to na nová razítka -
https://www.ceskaposta.cz/-/ceska-posta-predstavila-novinku-mobilni-postu
Zaregistrován
12. 6. 2012
Bude zajímavé, jestli se to objeví i na vnitropoštovních obálkách!
Zaregistrován
26. 2. 2020
Vzpomínáte si na zdejší příspěvek č. 252 od Pavla III. ---" Že by Straky používaly přes 50 let staré razítko?". Tak dnes už nepoužívají žádné ....😁 Kam ta pošta spěje ....
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Že je to s kvalitou práce u těch těch, co jsou dnes nahnaní z ulice za malý plat a bez zájmu o tuto práci k poštovním přepážkám na štíru, svědčí i takto oražená zásilka .... Navíc služební! Razítko na zásilce by mělo být vždycky vizitkou pošťáka, ale začíná se dnes už zase razítkovat stejně jako za časů R-U, kdy se s tím nepárali a je problém najít zásilku s pěkným, úplným a čitelným otiskem razítka. Já, když před 30 lety začínal u pošty jako doručovatel, jsem se celý jeden den pod dohledem starého pošťáka učil - slovy klasika - "jak na ten papír to razítko prdnout..."
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Letošní Vánoční:
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Gumové razítko, R-nálepka a starý apost Dvory nad Lužnicí.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Sice hůř otištěné, ale razítko z Polárního kruhu:
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
I takovéto "poklady" se dají najít na vnitropoštovních služebních obálkách (viz jiné vlákno zde na Sběrateli.com, které založil PavelIII.)
- čtyři gumová řádková razítka malých pošt (Havlíčková borová, Libice nad Doubravou, Úboč, Vřesová) doplněná datumovkou, které nestihly nechat si opravit denní razítka pro možnost letopočtu 202...
na Depu Praha 701 razítkují netradičně modrou barvou ... místo podušky s černou olejovou barvou pro kovová denní razítka, použili klasickou podušku pro gumová razítka - na poště v Čelákovicích problém s letopočtem vyřešili zase jinak ... vykuchali datumy, razítkují dál a doplňují to datumovkou😃
Prostě poštovní provoz v celé své nahotě ...
Obrázky:
Zaregistrován
11. 2. 2021
Dobrý večer,
pátrám po přibližné dataci tohoto razítka. Tipuji to na nějaké provizorium z doby obsazení sudet, ale zase se mi nezdá, že by si náckové nechali ujít možnost ozdobit to tím svým překrásným hakenkrojcem.😃 Za bližší informace moc děkuji.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.