Máte prosím někdo zkušenosti s fungováním aukčního domu Rauch? Někdy na přelomu roku jsem se zaregistroval na jejich stránkách a zkusmo přihodil na pár mincí v aukci. Nic z toho nebylo, ale tento týden jsem k mému překvapení od nich našel ve schránce katalog na dubnovou aukci, aniž bych si ho objednal. Je to obvyklé? Děkuji
Ak Tenzor prihadzoval na nejaký denár a Mithridates na zlatú medailu vo váhe 10 dukátu, tak je to jasné😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Je to úplne normálne, robia to aj niektoré iné aukčné spoločnosti. Niektoré maju kritérium pre zasielanie určitú sumu za už u nich vydražené mince, niektoré posielajú ked ste sa zúčastnili aukcie a niektoré /rakúske, nemecké aukčné domy/ posielajú aj pred aukciou zadarmo na požiadanie.
Ak prídeš k Rauchovi osobne, tak si môžeš zobrať katalógov koľko unesieš. A k tomu nejaký chlebíček a pohárik vínka...
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Díky za reakce. Ona s tím katalogem přišla i cedulka, že katalog spolu s přehledem dosažených cen stojí 12 EUR a předplatné na rok 20 EUR, tak mne napadlo, jestli to není propagační akce pro nováčky. Popravdě, nic se mi platit nechce, když jsem si katalog nevyžádal, ale na druhou stranu, nerad bych si případným nezaplacením udělal "škraloup - nespolehlivý", nebo si dokonce znemožnil přihazování při příštích aukcích.
NumismatSR: Chodí Ti i bez zaplacení?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.