TomL: Jj je to Gros Jindricha Slika. pavelgregor: Staci takle zmensena pro web? nebo ji chces do mailu v plnym rozliseni?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
TomL: Jj je to Gros Jindricha Slika. pavelgregor: Staci takle zmensena pro web? nebo ji chces do mailu v plnym rozliseni?
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zdravím zdejší zkušené numismatiky! Dovoluji si požádat o radu ohledně grošů (3 krejcarů) Jindřicha Šlika z mincovny Planá u Mariánských Lázní. Jde mi o to, jaké ročníky ražeb existují se značkou mincmistra Jana Candlera z Alzenzellu (IC)? Mám k dispozici pouze literaturu od Eduarda Polívky – Mincovní památky šlechtických rodů v českých zemích. Bohužel mám neodbytný pocit, že výčet ročníků uvedených v této knize není kompletní. Zdvořile děkuji za případnou odpověď!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.