Zaregistrován
31. 8. 2008
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat ne jednu (pro mne) důležitou otázku. A sice, dnes jsem koupil za 0,-Kč sady oběžných mincí od České mincovny a.s., zajímalo by mne tedy, zda mohu na nich tuto cenu požadovat, nedávnou v pořadu ČT Černé ovce tamní právník tvrdil, že kupující je oprávněn požadovat cenu zboží takovou, jaká byla při uzavření objednávky, bylo to u případu. že nějaký člověk koupil myslím že za 5,- (nebo 500,-Kč, popř. 5000,-Kč - to je v tomto případě jedno) zájezd dvoutýdenní někam na Kubu (nebo kam - bylo to někde v té oblasti) v běžné ceně kolem několika desítek až sta tisíc korun a firma mu s omluvou, že došlo k chybě na stránkách odmítla zájezd uskutečnit. Můj případ je podobný a tak bych chěl vědět, zda i já v tomto případě jsem oprávněn požadovat uvedenou cenu 0,-Kč (včetně DPH). Předem děkuji za odpověď, pokud byste jí nevěděli, byl bych rád i za kontakt (nejépe e-mail) na člověka, který by mi dokázal v tomto směru poradit.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
26. 7. 2007
tak snad na toto sa ani neoplati odpovedat... si na smiech 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
22. 7. 2007
je to vtipalek ten mmer..... v tomto pripade neni chyba na strankach mincovny ale nekde jinde 😆 😆 😆 😆 😆 😆
jano7B9 napsal/a:
tak snad na toto sa ani neoplati odpovedat... si na smiech 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Zaregistrován
28. 2. 2009
jano7B9 napsal/a:
tak snad na toto sa ani neoplati odpovedat...
Nechapem co je na tom na smiech. V normalnych krajinach to takto funguje. Ak oznacia tovar nespravnou cenou, plati ta na cenovke (co je v podstate to iste ako ked je nespravna cena na webe). Kamarat takto kupil kuchynsku linku za tretinovu cenu a ja ked si vsimnem, ze mi blokuju viac ako je na cenovke, vzdy sa ozvem a nikdy som nemal problem, aby mi podla toho upravili cenu. Aj ked sa jedna iba o par korun, ide o princip.
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Zaregistrován
26. 7. 2007
tvoju hlavu ide o princip...sa uvedom😉 a prosim povedz mi kolko zaplatis dph z 0 kc😉
... Som tu deň a noc ...
Zaregistrován
28. 2. 2009
jano7B9 napsal/a:
tvoju hlavu ide o princip...sa uvedom😉 a prosim povedz mi kolko zaplatis dph z 0 kc😉
No pokial je to tebe jedno, tak prosim. Je to chyba obchodnika a jeho problem nie moj.
CORPUS NUMMORUM
Zaregistrován
30. 3. 2008
MMER se jen špatně kouknul u položek s cenou 0 Kč je odkaz na "sekci právě nabízíme", kde jde mince teprve koupit. První strana slouží jen jako ukázka všech vydaných mincí a medailí za dobu existence mincovny. 😉
Zaregistrován
26. 7. 2007
MMER3 napsal/a:
Dobrý den dnes jsem koupil za 0,-Kč
zaujimali by ma 3 veci:
1: existuje 0 kc ?
2: tu 0 kc si platil v hotovosti? prevodom na ucet alebo si to kupil na splatky- 0 kc teraz a potom 12 x 0 kc mesacne?😃 😆 😆
3: ked nieco stoji 0 kc tak sa to nekupuje ale dostava zadarmo nie? 😆 😁
... Som tu deň a noc ...
Zaregistrován
30. 3. 2008
ono dokonce po rozkliknutí je u položek 0 kč nápis VYPRODÁNO, to by mě teda zajímalo, jak to koupil
Zaregistrován
28. 2. 2009
Mohlo ist o nejaky prechodny stav pri update databazy, web stranok, prip. chyba ktoru uz odstranili, atd, vysvetleni existuje vela. Pokial tvrdi ze kupil, nemam dovod spochybnovat a ani ma to nezaujima, otazka bola, ci ma potom pravo tu cenu vyzadovat. Ak sa mu to podarilo nahodit do kosika a prejst cez checkout, tak asi ano (zavisi asi od ceskeho obchodneho zakonika).
DPH v tom pripade je 0 Czk *19% = 0 Czk, to je velmi jednoducha odpoved pre Jana (neviem presne aka je DPH v CR ale v tomto pripade je to jedno 😆 ). O Czk tiez existuje, mam ich prave vo vrecku 😁
CORPUS NUMMORUM
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.