Zaregistrován
6. 2. 2009
Len o tej nulovej cene musí mať aj doklad, aby vedel dokázať svoju pravdu. 😉
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
22. 7. 2007
tak takto vypada mailove potvrzeni o nulove cene jde o moji objednavku z konce roku 2008:
Název Cena za kus Počet ks Cena (položka)
200 Kč mince České předsednictví Evropské Unii PP 0,- Kč
200 Kč mince Dosažení severního pólu PP 0,- Kč
200 Kč mince MS v klasickém lyžování PP 0,- Kč
200 Kč mince První dva Keplerovy zákony PP 0,- Kč
200 Kč mince Rabí Jehuda Löw PP 0,- Kč
2500 Kč mince Kulturní památka větrný mlýn v Ruprechtově PP 0,- Kč
2500 Kč mince Kulturní památka zdymadlo na Labi pod Střekovem PP 0,- Kč
Sada oběžných mincí 2009 - Jihočeský kraj 0,- Kč
Sada oběžných mincí 2009 - proof 0,- Kč
Cena celkem (ceny jsou uvedeny s DPH) 0,- Kč
Objednávka
Datum a čas objednání: 2008-11-15 18:06:56
Asi nejsem dost velkej vychcanek abych po mincovne chtel vse za nula korun ,ale proste v dobe objednavky nejsou ceny minci znamy,takze jsou uvadeny nuly.
Zaregistrován
31. 8. 2008
Všem: moc děkuji uživateli Vanya, očividně jedinému, který je zde normální, nebo pochopil to, co jsem napsal. Mincovna mi dnes napsala , že ,,cena je jen technická, předpokládaná cena je 320,-Kč a Vaší objednávku tedy nebudeme brát v potaz´´ (jinak bych platil asi 63 000,-Kč). I tak bych měl mít právo to po nich požadovat. Jinak k vysvětlení výrazů pro slovíčkáře. Koupit předmět (jakýkoliv) za 0,-Kč lze, je-li uvedena na faktuře nebo na potvrzení o objednávce cena 0,-Kč, je to poté stejný případ, jako by tam byla cena 1000,-Kč, akorát, že platíte o 1000,-Kč méně, mohu tvrdit, že to mám zdarma, ale není to o nic lepší, než tvrzení, že jsem si předmět koupil za 0,-Kč. DPH, jak znovu správně uvedl Vanya z 0,-Kč je 0,-Kč (0+19%=0 - to je základní matematika, kterou i já jako čtrnáctiletý ovládám). A k smíchu jste Vy, jano 7B9, to si jako myslíte, že každý je vševěd a ví, jak to v jakém obchodě chodí? Já jsem byl doposud zvyklý, že když jsem si něco koupil nebo objednal a v potvrzení jsem měl cenu 0,-Kč (v případě koupě v kamenném obchodě ne v potvrzení, ale na cenovce), tak jsem platil 0,-Kč, když tam byla cena 55,-Kč, platil jsem 55,-Kč atd. nic více, nic méně. Také Vám přeci v obchodě neřeknou ,,Vážený pane, aktuální cena rohlíku je 0,-Kč, komplet 10ks je rovněž za 0,-Kč, předpokládaná cena rohlíků, která bude zřejmě zveřejněná k 1.listopadu je 25,-Kč.´´ , nebo ano? Pak si zajeďte nakoupit k nám, do Písku a tady se to neděje. Opravdu jste k smíchu víc Vy než já a jsem rád, že nejsem jediný s tímto názorem (ještě jednou děkuji jedinému při smyslech, Vanyovi). Těšilo mne a děkuji za odpovědi, jež mi něco dali. Zájemcům pošlu i kopii potvrzení objednávky (samozřejmě s vymazaným heslem a adresou).
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
6. 11. 2008
MMER3 napsal/a:
Všem: moc děkuji uživateli Vanya, očividně jedinému, který je zde normální, nebo pochopil to, co jsem napsal. ............................................. Opravdu jste k smíchu víc Vy než já a jsem rád, že nejsem jediný s tímto názorem (ještě jednou děkuji jedinému při smyslech, Vanyovi). ........
No nevím jak ostatní, ale pokud chceš na jakémkoliv fóru odpovědi a být brán jako "plnohodnotný" účastník i u ostatních, měl by jsi se začít chovat trochu jinak(věkem nelze rozhodně omluvit vše a stále...)
MMER3 myslím, že Ti trochu mimo jiné schází i sebereflexe 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
30. 3. 2008
MMER3 napsal/a:
jedinému, který je zde normální ...... i tak bych měl mít právo to po nich požadovat.
Nebude to tím, že by ostatní byly, jak ty říkáš, nenormální, ale spíš narozdíl od tebe nemyslí jen na vyžírku (např. 10/86, 1/40, denáry od kacura ... ) 😉
Zaregistrován
30. 3. 2008
ha 😃 byl jsi rychlejší
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
28. 2. 2009
Prepac, ale musim sa zastat uzivatela MMER3. Polozil priamu a jednoduchu otazku, na ktoru mu prisli iba posmesne reakcie, hlavne od Jana (co je u neho bezne). Firmy by mali mat tieto veci osetrene, ak by sa to stalo v USA alebo aj tu v Norsku, mohol by si nulovu cenu narokovat. Ci je to vyzirka alebo nie nie je vobec podstatne, obchodnik si musi taketo veci osetrit. Pred par rokmi sme programovali web obchod pre papierne v USA, tieto veci museli byt 100% inac sme mali zodpovednost za pripadne skody my!
Uzivatelovi MMER3 bolo urcite jasne, ze cena nie je 0 Kc a ze sa jedna o chybu v ich systeme, otazka znela, ci ma pravo tu nulovu cenu vyzadovat. Taka otazka ma urcite zmysel na rozdiel od hlupych matematickych otazok na urovni zakladnej skoly.
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.