Moderátoři: numismat, smith

MMER3

Uživatel

Zaregistrován
31. 8. 2008

#21 - 22. 4. 2009, 12:08
Prepac, ale musim sa zastat uzivatela MMER3. Polozil priamu a jednoduchu otazku, na ktoru mu prisli iba posmesne reakcie, hlavne od Jana (co je u neho bezne). Firmy by mali mat tieto veci osetrene, ak by sa to stalo v USA alebo aj tu v Norsku, mohol by si nulovu cenu narokovat. Ci je to vyzirka alebo nie nie je vobec podstatne, obchodnik si musi taketo veci osetrit. Pred par rokmi sme programovali web obchod pre papierne v USA, tieto veci museli byt 100% inac sme mali zodpovednost za pripadne skody my! Uzivatelovi MMER3 bolo urcite jasne, ze cena nie je 0 Kc a ze sa jedna o chybu v ich systeme, otazka znela, ci ma pravo tu nulovu cenu vyzadovat. Taka otazka ma urcite zmysel na rozdiel od hlupych matematickych otazok na urovni zakladnej skoly.

Vanya: K tomu není co dodat, snad jen, že na 100% souhlasím! Ale musím Vás varovat, pár takových, kteří se mi tu zastali (lothar, jaromir) buď dostali někdy až sprostě vynadáno (od ostatních, samozřejmě ne ode mne) a nebo je ostatní tak znechutili, že už jsem radši nešli. Já se v tomto (doufám, že) nenechám a vše kritické (bezdůvodně kritické) od ostatních uživatelů budu i nadále ignorovat. Pár lidí, kteří už sem radši nechodí mne v tom podporuje (Jaromir, dříve Lothar a sporadicky i jiní) a ten zbytek, kteří sem chodí (zřejmě až na Vás) by byl nejradši, abych se na nic neptal, možná nejlépe ani nereagoval a abych sem už ani nechodil. Mazání mých příspěvků to dokazuje (jen některých, ale přesto).

Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#22 - 22. 4. 2009, 12:34

Vanya nehnevaj sa ,ale spolubesedujúci kolegovia to určite poňali ako nepatričnú otázku.

Neviem ale pokiaľ napadne server haker,vírus určite nebudeš Vanya zodpovedný za špatne uvádzané ceny do košíka ,alebo áno???

Môj názor je momentálne pokiaľ objednávková kniha vykazovala nulu do košíka pri objednávke ,mohol nastať len tento problém???

Čiže to sa bralo od kolegov ako vyčúranosť a nie ako seriozne obchodovanie....

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Vanya

Uživatel

Zaregistrován
28. 2. 2009

#23 - 22. 4. 2009, 12:46
Vanya nehnevaj sa ,ale spolubesedujúci kolegovia to určite poňali ako nepatričnú otázku. Neviem ale pokiaľ napadne server haker,vírus určite nebudeš Vanya zodpovedný za špatne uvádzané ceny do košíka ,alebo áno??? Môj názor je momentálne pokiaľ objednávková kniha vykazovala nulu do košíka pri objednávke ,mohol nastať len tento problém??? ...

Prepac, ale aj ked povazujem otazku za nepatricnu, diskutovat sa da na urovni a bez posmeskov. Prejav MMER3 je urcite kultivovanejsi ako niektorych inych prispievatelov a s Jezkom (ktoreho ospravedlnuje vek) by som skor porovnal niekoho ineho. Ale najlepsie by bolo drzat sa temy a odpovedat na polozene otazky 🙂

CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku

Vanya

Uživatel

Zaregistrován
28. 2. 2009

#24 - 22. 4. 2009, 12:55
Vanya nehnevaj sa ,ale spolubesedujúci kolegovia to určite poňali ako nepatričnú otázku. Neviem ale pokiaľ napadne server haker,vírus určite nebudeš Vanya zodpovedný za špatne uvádzané ceny do košíka ,alebo áno??? Môj názor je momentálne pokiaľ objednávková kniha vykazovala nulu do košíka pri objednávke ,mohol nastať len tento problém??? ...

Dobra otazka, nechci vediet aky problem sme mali, ked nam to hackli pomocou SQL injection. Bolo to asi pred 8-9 rokmi ked to bola vcelku nova metoda, takze som ani netusil, co vsetko je mozne. Nastastie to bola iba hanba, ziadne materialne skody sa nestali.
Ale mali sme jeden projekt, kde sme platili 30 tisic dolarov denne pokutu za to ze nefungovali stierace na jednej bezpecnostnej kamere na vrtnej plosine. Problem bol ten, ze v zlom pocasi nemohli vobec tazit, kedze ta kamera bola kriticka. Pritom chyba bola v zlej specifikacii protokolu od vyrobcu. Trvalo mi 2 dni, kym som prisiel na to kde je chyba a tu pokutu sme museli zacvakat...

CORPUS NUMMORUM

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#25 - 22. 4. 2009, 12:58

No mne raz ide napísať odpoveď potom nie začalo to blbnúť dnes na tomto fóre.......

smith

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
6. 2. 2009

#26 - 22. 4. 2009, 13:49

Vanya napsal/a:

Prepac, ale aj ked povazujem otazku za nepatricnu, diskutovat sa da na urovni a bez posmeskov. Prejav MMER3 je urcite kultivovanejsi ako niektorych inych prispievatelov a s Jezkom (ktoreho ospravedlnuje vek) by som skor porovnal niekoho ineho. Ale najlepsie by bolo drzat sa temy a odpovedat na polozene otazky 🙂

MMER je cca rovesník jezka. 😉

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#27 - 22. 4. 2009, 14:03

napsal/a:
Trvalo mi 2 dni, kym som prisiel na to kde je chyba a tu pokutu sme museli zacvakat...

Neviem niekdo mal záujem o sponzorské🙄 na nákup mincí,čoš tak časť pokút presunúť na charitu???

MMER3

Uživatel

Zaregistrován
31. 8. 2008

#28 - 22. 4. 2009, 14:21
Vanya napsal/a: Prepac, ale aj ked povazujem otazku za nepatricnu, diskutovat sa da na urovni a bez posmeskov. Prejav MMER3 je urcite kultivovanejsi ako niektorych inych prispievatelov a s Jezkom (ktoreho ospravedlnuje vek) by som skor porovnal niekoho ineho. Ale najlepsie by bolo drzat sa temy a odpovedat na polozene otazky 🙂 ...

Já jsem to dokonce o sobě i v tomto tématu napsal a nestydím se za to. Při vaší logice byste se za to měli stydět vy, když vás v chování překonává čtrnáctiletý kluk... ... vás, dokonalé ,,dospělé´´... !

Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

MMER3

Uživatel

Zaregistrován
31. 8. 2008

#29 - 22. 4. 2009, 14:25

A nemyslím si, že by čtrnáctiletý člověk byl něčím bezhodnotnějším a horším, než nějaký třicetiletý ,,dospělý´´. Takovéto společenské myšlení neuznávám a příčí se mi, mnohdy je totiž ten čtrnáctiletý chytřejší, vychovanější, slušnější a celkově lepší, než leckterý dva- nebo třicetiletý člověk. Viz případ rozšířených skupin fotbalových ,,fanoušků´´ chuligaans (nevím, jestli to píši dobře, ale u nich je to stejně jedno) , kteří jsou plnoletí, ale být na mne bych je znesvéprávnil a radši bych jejich pnoletost dal někomu klidně mladšímu, ale normálnějšímu. Plnoletost by se podle mne neměla měřit věkem a shodl jsem se na to i s filozofickou doktorkou, takže na tom asi už něco bude.

Vanya

Uživatel

Zaregistrován
28. 2. 2009

#30 - 22. 4. 2009, 14:46
napsal/a: Trvalo mi 2 dni, kym som prisiel na to kde je chyba a tu pokutu sme museli zacvakat... ...

Nie zly napad🙂 Teraz mam aj ja problem z coho dotovat moje zbierky, kedze som dal vypoved a coskoro budem nezamestnany...
Mozno zacnem rozpredavat aby som nezomrel hladom 😁

CORPUS NUMMORUM

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.