Moderátoři: numismat, smith

Šenfi

Moderátor

Zaregistrován
30. 3. 2008

#41 - 22. 4. 2009, 20:55

žádná škoda 😃
Možá to dělají proto, že by při sazbě 0 Kč museli odvádět darovací daň 😉

Vanya

Uživatel

Zaregistrován
28. 2. 2009

#42 - 22. 4. 2009, 20:58

Vidim ze ste tu pekna smecka. Zacinam verit vsetkemu co MMER3 napisal.

CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku

Tomako

Moderátor

Zaregistrován
22. 7. 2007

#43 - 22. 4. 2009, 21:03

to all :resite to pekne,ale chtelo by to nejdriv si poradne procist stranky mincovny,maji tam vysvetleno jak jsou uvadeny ceny a jak objednavat

to vanya:smecka sme pekna s tim souhlasim 😈 🙄

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#44 - 22. 4. 2009, 21:05

ver comu chces... MMER zije v metrixe🙂

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Denarius

Uživatel

Zaregistrován
20. 9. 2008

#45 - 22. 4. 2009, 21:06

Vanya: To že každé zboží má svojí hodnotu a cena 0,00 neexistuje mi bylo sděleno celníky a nevím proč by si toto vymýšleli. Jinak souhlasím že občas mají úlety v zařazení položek do sazebníku ale toto je přece jen něco jiného.

Šenfi

Moderátor

Zaregistrován
30. 3. 2008

#46 - 22. 4. 2009, 21:08
to all :resite to pekne,ale chtelo by to nejdriv si poradne procist stranky mincovny,maji tam vysvetleno jak jsou uvadeny ceny a jak objednavat to vanya:smecka sme pekna s tim souhlasim 😈 🙄

už jsem k tomu dával obrázek, nad cenou mají velkými písmeny napsáno, že je zboží vyprodané, což snad každý pochopí tak, že si to prostě kopit nemůže😉

Tomako

Moderátor

Zaregistrován
22. 7. 2007

#47 - 22. 4. 2009, 21:13
už jsem k tomu dával obrázek, nad cenou mají velkými písmeny napsáno, že je zboží vyprodané, což snad každý pochopí tak, že si to prostě kopit nemůže😉

jasne,hlavne maji jasne napsano odkad objednat,tam je dostupne zbozi uvedeno vcetne spravnych cen

Vanya

Uživatel

Zaregistrován
28. 2. 2009

#48 - 22. 4. 2009, 21:21
Vanya: To že každé zboží má svojí hodnotu a cena 0,00 neexistuje mi bylo sděleno celníky a nevím proč by si toto vymýšleli. Jinak souhlasím že občas mají úlety v zařazení položek do sazebníku ale toto je přece jen něco jiného.

Netvrdim ze nemas pravdu, ale ak je to tak, tak to musi byt v nejakom zakone. To vies, colnik ti moze povedat, ze to nemoze byt nula, lebo niekde v softweri maju neosetrene delenie nulou 😁

CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku

MMER3

Uživatel

Zaregistrován
31. 8. 2008

#49 - 23. 4. 2009, 20:25

Pro všechny o všem: Šenfi: došlo ti, že kdyby to bylo vyprodané, tak bych si to těžko objednal? Zboží vyprodané nebylo a cena byla zřejmě chybná, z mincovny mi napsali, že ,,cena je technická, předběžně je vyčíslena na 320,-Kč, ale uvedeno to bude až po vyražení mincí´´, je to tam pořád, akorát, že už doplněné o předpokládanou cenu, ale ta cena ,,0,-Kč´´ tam je pořád. Za další: Lothar byl sice vulgární, ale (už je to neprokazatelné, neb smazané), ale vyprovokovali jste ho k tomu také nepěkným způsobem, já se k tomu (alespoň doufám, že) nesnížím a pak, on se vám tam i omluvil a když jsme se o tom později bavili přes e-mail (vím, že takový není, byl to ,,výbuch nervů´´), tak říkal, že to nechtěl a i já jsem mu psal, že mu to bohužel uškodilo, že to neměl dělat, ale stalo se, ale ani vy jste se nad tím zrovna nepovznesli a slušně mu nevynadali, ale snížili jste se (jen někteří) k sprostým nadávkám. Příspěvky mi mazané byly, nejméně několik bez mého zažádání a proti mé vůli (žádal jsem smazat jen jeden, kde byl ten rozhazující obrázek). Děkuji za odpověď k tématu, těm, jež mi odpověděli. Podle mne a za tím si stojím, ať si celníci říkají co chtějí, cena 0,-Kč existuje a být na mne, tak jí uznávám, je to proti demokracii, jako ale většina nařízení a zákonů v tomto ,,Absurdistánu´´, jak jsou Čechy nazývány.
Měl bych ještě jeden dotaz: neměl bych žádnou šanci (u příp.soudu), ani kdyby to (teoreticky, neberte to, že bych to chtěl řešit, je to jen hypotetická otázka) dali k soudu moji zák.zástupci? Oni totiž o mých obchodech ví, i o tomto a za vše jsou ochotni se postavit, informuji je o tom předem, kdyby došlo k problému, aby na to nekoukali divně. Ostatně o tom musí vědět, jinak by mi ty obchody (kde jsem kupujícím) byly k ničemu, protože mi na poště zásilku bez OP nevydají. Mám sice Pas, ale ten jim nestačí, prý mi musí být nejméně 15.

Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#50 - 23. 4. 2009, 20:37

mat tvoje problemy a starosti.... 😎

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.