Zaregistrován
7. 8. 2011
Lidi, zdálo se mi to, nebo je to pořád jedno a to samé dokola? Kupa falz, Rusů, ukecaných Němců a naivních kupců😁 Koupili jste něco zajímavého??:) (Nejvíce mne pobavil nápis: "Veletrh se koná pod záštitou ministra školství, mládeže a tělovýchovy České republiky Josefa Dobeše." :-D
Zaregistrován
6. 11. 2008
Sice jsem nějakou filatelii nakoupil, ale známky do sbírky žádné(vlastně 3x barevné razítko na Hradčanech ano). Z mincí také jen nějaké Ag na váhu, jinak spíše drobnosti za 100-200Kč/kus a pak nějaké medaile od Souška. Ještě že z bankovek jsem nějaké věci sehnal a i pár myslím lepších kousků🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 8. 2011
Bankovky šly letos mimo mě a jsem rád, že jsem Československo pustil k vodě, i když si sem tam koupím něco pěknýho...Z filatelie jsem si udělal radost judaikou, byť předraženou a z Hradčan nic moc...Ani ze starých tisků a dokumentů tam toho moc nebylo a to bych si i připlatil za zajímavou bohemiku :-) Zlatý blešák🙂
Zaregistrován
23. 2. 2009
Je čas oprášit trochu starší téma: Kdo bude zítra na veletrhu Sběratel 2015?
Zaregistrován
8. 2. 2009
Také se přijdu podívat.
Zaregistrován
10. 3. 2011
Já též jedu. Uvidíme, co tam bude 😊
Zaregistrován
19. 4. 2014
Zaregistrován
12. 10. 2010
My co máme práce nad hlavu tam opět nebudeme...
Zaregistrován
13. 12. 2010
Aj ja idem, uvidíme, čo tam bude. škoda že sme to tu nedali skôr dokopy, mohli sme sa stretnúť...
Zaregistrován
26. 2. 2020
Dotaz - nápad pro moderátory tohoto vlákna - nešlo by přejmenovat jenom na "Sběratel" a mohli by se tam vkládat každoročně příspěvky ohledně veletrhu sběratel a nemuselo by vždy vznikat nové vlákno na ten daný rok, jak to bývá ....
A zrovna dotaz ostatním - myslíte, že letos v září Sběratel bude? pokud ano, pojedete/půjdete na něj...?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.