Zaregistrován
26. 2. 2020
Tak a máme to za sebou. Letošní jubilejní 25. ročník veletrhu sběratel!!
Hele, su z Brna, ale co se týká tohoto veletrhu, tak letos klobouk dolů!
- v pátek před 10,00 davy lidí, fronta jak blázen an 0 euro zbytečnost😉
- ale v poklidu se člověk dostal dovnitř🙂
- jakmile si člověk zvykl, že je všude kolem ta spousta a spoustra lidí, nebyl problém
- velká hala, světlo, že je tu za chvíli "na padnutí", to se nedá asi nic dělat, to je každý rok... moc lidí na malé ploše... to by se to asi muselo dělat venku na letišti, aby nám nebylo vedro...😉
- v rohu haly, bez fronty, studené pivečko Bakalář za 35,- Kč😃
- myslím si, že si zde každý, kdo hledal, tak si našel ten "svůj stánek"🙂
- já hned dva a mám tak pár krásných přírustků do mé sbírky "Brünn Bahnhof"😃
- ale ty ceny za ně !!!😈
- potkal jsem zase "po roce" dost známých, byl i čas, chvilku vždy prohodit pár slov😃
- zajímavé akce p. Janíka a spol. s výstavou "vlastních známek"🙂
Co tedy ale bylo na nic, byl stánek České pošty. Dvě malá "okánka", fronty jak blázen a v sobotu už neměli korespondenční lístky s přítisky na tento veletrh! Proboha, to je takový problém pro ČP natisknout toho vagón? 👿
Co takhle:
- třeba poprosit pořadatele veletrhu p. Jiráska, zda by nešel dát náš stánek (a o krapítko větší) už do vstupní haly, lépe se tam dýchá a (a naši , ale i frontu těch, co čekají na 0ero bankovku vyvést směrem ven některými z dveří z haly a ne ji klikatit vevnitř ...😉
- mít především dostatečnou zásobu toho, co chtělí lidé nejvíc- tedy koupit si lístek k této akci, aby si ho mohli nechat orazit (třeba do sbírky nebo na památku) a nebo poslat pozdrav známým a kolegům...😉
- otevřít třeba o dvě okénka víc, aby jsme ty naše zákazníky odbavili trošku na úrovni 21. století...😃
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
ALe jinak fakt vyvedená akce a příští rok určitě zase...
Tak už jen pár fotek....
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
A flekovský na závěr... 😁 tak zase příště!
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
A co vy ostatní... byli jste tam ?
Zaregistrován
12. 6. 2012
A dyť víme. Nejsou lidi a počtovní management nějací filatelisti nezajímají. Ty zajímá prodej cukrovinek na poště, roznos veledůležitých volebních letáků (za které nic není) ... a dokonce už i tlak na pojištění polevil.
A ty schopné vyhodili a část dalších dala výpověď. Ale to přece není problém! Poštu budou roznášet brigádníci, kteří jsou levnější!!
Jiná otázka je, kde je vemou. Nějak se nehrnou a i když jsou na poště, ale i před poštou pravidelně fronty, jsou úplně na něco jiného než na brigádu.
A někteří byli U Kola!😉
Zaregistrován
26. 2. 2020
Za "pár dní" zase v Praze !
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Zaregistrován
12. 10. 2010
Tak deset let jsem tam nebyl a asi tam brzo ani nepojedu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.