Zaregistrován
24. 3. 2010
Rozprávka Traja veteráni...Jánošík vraj bojoval za Rákocziho v bitje pri Trenčíne, tak preto toto vlákno 😋 ...akurát neviem idnetifikovať ten "zlaťák".
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
S čerty nejsou žerty...a znova Jánošík 🙂
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Aby ste nepovedali, že to tu len plevelím...
Kremnická polturka bez značky. V poklade zo Šurian - Kostolného Seku bolo bez značky len 5 ks z celkových 1756 ks. Tri kusy boli práve kremnické 1707.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 9. 2013
Tych kremnickych 1707 bez znacky je menej - a este menej je kosickych - na fotke dole 1705.. a vela nieje ani typov NagyBanya alebo Mukacevo bez znacky-foto hore .. a tiez sa najde par zaujimavych len s naznakom jednej znacky ..
Zatial som vsak nikdy nevidel polturu ktora by mala chybu v opise (okrem znamej 1076- na fotke hore) .. asi pred rokom som kupil jednu z US kde sa zdalo na zlej fotke - ze je opravovane razidlo v slove Patrona..ale minca nedorazila.. :-/ ak by ste vedeli o niecom zaujimavom dajte vediet😉 pekne Vianoce🙂
Obrázky:
kurucpp@gmail.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
No ja by som aj niečo mal, ale je X polturka a je to asi na dlhšiu debatu. Zatiaľ si to tak nejak šetrím...🙄
Navyše, tá zásielka bola najväčšia poštárska haluz, akú som kedy zažil...😃
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/konzultacie-_post_-467352#post467352
Zaregistrován
26. 7. 2007
S tým janosikovym partakom je to teda dobrá hádanky na vianočné večery😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
:D Tak, ešte bol "Plavčík a Vratko", ale to je len taká fantazijka...
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Malkotent, chcem sa spýtať, či si už niekde zaregistroval kontramarkovanú X polturu s bodkou za LIBERTATE?
Zaregistrován
15. 9. 2013
Taku som tusim este nevidel😉 alebo si nepamatam.. tie kontramarky dost rozsiruju pocet variacii .. aj ked napr. V Pesti na burze uz par rokov pan predava NB s 2x kontra - samozrejme falosna kontra.. a pravu som tiez este nevidel.. ale teoreticky moze niekde byt ..mas tu fesandu s bodkou ?
kurucpp@gmail.com
Zaregistrován
23. 11. 2015
sigur napsal/a:
:D Tak, ešte bol "Plavčík a Vratko", ale to je len taká fantazijka...
My sme mali doma "dukáty" od Ľ. Reitera, mal to z nakrúcania, ale čoho...?
Bol to otcov kolega, ale už nie sú ani dukáty, ani otec. Myslel som, že Pacho, ale to je moc nové. Perinbaba tiež.
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.