Moderátoři: smith
Zaregistrován
30. 9. 2010
ani ja ..
nic tam nie je. to si posielal zo sk/cz webu? obcas(velmi zriedkavo) su stym problemy ak to ide do yahoo.
skus alternativnu adresu:
simkl@azet.sk
vdaka, a ospravedlnujem sa za technicke problemy za ktore nemozem.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
Kua, už to musí ísť... 👿 Ináč to vytlačím, chytím prvého holuba, strčím mu to do zobáku a kopnem do riti smerom na Prešov 😁
Zaregistrován
30. 9. 2010
wuhuuuu!!
je to tam ; )
neviem kade to lietalo, ale teraz mi to doslo do yahoo.
musim teraz pustit detom pata a mata z youtube, tak sa na to pozriem rano, alebo este dnes v noci.
velmi pekne ti dakujem!
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
22. 3. 2009
Sigur...až teraz som si to tu všimol...nemám ani v pdf - nepodporujem to. Nazeranie som myslel v knihe známeho. Ale idem si ju teraz objednať. Všade stojí cca 50 eur.
Zaregistrován
22. 3. 2009
tocomabyt - nie je to ten typ, čo som Ti dal link na aukciu? Ako si dopadol s tým zaradením?
Zaregistrován
9. 8. 2012
Dobrý den.
Mám prosbu, můžete mi prosím sdělit jak jsou mince vyobrazeny (fotky, perokresby) v knize?
Szemán Attila: IN NECESSITATE... A RÁKÓCZI-SZABADSÁGHARC IDŐSZAKÁNAK "LABANC" SZÜKSÉGPÉNZEI
Děkuji Lugal
Zaregistrován
3. 8. 2010
Sháním tuto publikaci: Die fürstbischöflich-münsterschen Münzen der Neuzeit, Ingrid u. Wolfgang-Georg Schulze.
Dá se někde koupit nebo půjčit? Případně stáhnout.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zháňam Slovenskú numizmatiku IV. Nie PDF. Prípadne vymením za čísla VI, VII.
blasko.juraj@post.sk
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
21. 11. 2011
Ahoj, porad shanim od Karla Kurze Mince starověkého Řecka a Říma: antická numismatika z roku 2006. Nove i druhy dil F. Cacha Nejstarsi ceske mince. Dik!
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zdravím kolegové
pro svou BP sháním článek Gustava Skalského: K dějinám mincovnictví českého a moravského do počátku 13. století, Časopis Matice moravské, 1924. Máte ho někdo k dispozici nebo ho můžete sehnat? Díky moc!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.