Zaregistrován
7. 2. 2011
Numismat děkuji. Někdy jí vezmu na výlet do Ládví.
Rusku se vyhýbám, ale ty 53 patří do nějaké kolekce komunistických vůdců.
Zajímavá a originální - znám.
Obrázky:
Zaregistrován
30. 9. 2010
drobnost z roku 1896, Jiri z Podebrad.
razena cinova medaila v slusnom stave.
Obrázky:
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
9. 7. 2011
Dobrý den,
potřeboval bych prosím poradit s medailí na fotkách výročí příchodu Cyrila a Metoděje z r. 2013. Chtěl bych se ujistit, zda se dle punců na hraně jedná o stříbro. Chtěl jsem si ověřit sám, ale tyto značky se mi dohledat nepovedlo. Dle číslování se patrně jedná o emisi v počtu 500 ks. Váha cca 35 g (s kapslí), průměr 45 mm. Na webu se mi podařilo dohledat jen stejnou medaili, ale ta je v kombinaci stříbření zlata (kniha v rukou světce, kříž) a stříbra, jádro měděné, hrana vroubkovaná.
Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 2. 2011
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
9. 7. 2011
Děkuji za odpověď. Jde tedy o stříbro. Právě u té mé je v krabičce přiložený "certifikát", který ale odkazuje parametry na medaili z odkazu na aukru. Tak mě to lehce zmátlo. Možná se při vkládání kartičky do etue někdo spletl a vložil tam chybný doklad...
Zaregistrován
7. 2. 2011
Vypadá to na více variant. Někdo možná koupil vše a pak to někdo prodává dále a smíchá to.
I já takhle výjimečně něco z těchto novinek koupím.
Teď bych si dal tu perníkovou.
Zaregistrován
9. 7. 2011
Je to možné, že se to tak popletlo. Tuto mám od pána, který odebíral z Národní pokladnice...měl tam i tu levnější verzi. Zda měl od nich i tuhle, to již netuším...
Každopádně na tu perníkovou nemá, ta je k nakousnutí😃
Zaregistrován
30. 9. 2010
taho:
mam otazku, pripadne sa mi ozvi mailom na:
jacisin76{zavinac}yahoo.com
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
17. 9. 2009
Ahojte páni, neviem kam zaradiť peknú "núdzový známku - žetón" a ospravedlňujem sa bratom čechom, že bude mať čestné miesto u mňa na slovensku. Chlapi existuje na to nejaký katalóg rád by som si k nej niečo napísal kým ju uložím do zbierky.
Obrázky:
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.