Zaregistrován
1. 6. 2010
Este dalsie info http://www.cs-mince.eu/forum/thread/show/485
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
1. 8. 2010
táto medaila je značená na hrane, puncom a rokom ražby, strieborná. Bronzová je bez značenia, ale na cene sa to asi neodrazí.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
5. 3. 2018
Ahoj kolegovia. Chcel by som Vás poprosiť o minutku Vášho času, času skúsenejších zberateľov ktorí majú potrebnú literatúru. Chcel by som poradiť ohľadne týchto medailý. Zaujímal by ma hlavne počet kusov ak je to dopátratelný údaj. Viem že mi ešte chýba zlatá/pozlátená varianta🙂 Ja som bezmocný. Ďakujem.
Obrázky:
Zaregistrován
8. 2. 2016
Ahoj priatelia.Podarilo sa mi zohnat Ag dvojicku k bronzovej medaily Jan Kulich - Slovencina a chcel by som Vas poprosit ci nahodou nemate poznatok o pocte vyrazenych kusov.Dakujem za kazde info ;-)
Obrázky:
Zaregistrován
7. 2. 2011
Pro Stefanko93: Medaile krásné a hlavně v etujích, ale zjistit počet kusů ..... Na to jsem již rezignoval.
Občas se stane zázrak a najdu údaj v nějaké aukci, ale ty bych spočítal na prstech jedné ruky.
Pro William. Zkuste zjistit, kdo si medaile objednal a zeptat se jich nebo nějakých pamětníků, kteří ražbu zajišťovali.
Možná zkusit zde:
https://www.webumenia.sk/dielo/SVK:SNG.P_1216
Zaregistrován
8. 2. 2016
Dakujem taho,zistil som po znamom ze tieto medaile boli udelovane Ministerstvom kultury CSSR a tvrdil mi ze ked tych Ag bolo vyrazenych 50 je vela,ale to bol osobny nazor znameho.Pozriem aj webumenia,poznam tu stranku,obcas tam vybehnem,ked hladam aky ma medaila presny nazov.
Zaregistrován
5. 3. 2011
Zdravím priatelia- niečo staršie z Kremnice - Jeremiáš Roth von Rothenfels - svätojurajský toliar s dobovým uškom - pozlátené striebro - monogram R/R vyrobené na prelome 17.-18. stor. resp. prvá štvrtina 18.storočia - parádna prácička aj v tomto stave sa nájdu krásne detaily
Obrázky:
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ok, tak pridám Rothenfelsovu kremnickú medailičku na priateľstvo. Odkazuje na biblický príbeh o priateľstve medzi Dávidom a Jonatánom a opis je skráteným opisom z toliara na priateľstvo. Táto miniatúrkaj e (voľným okom nemám šancu 🙂 ) vlastne 1/4 dukátu a častejšie som ju videl práve v zlate.
Obrázky:
Zaregistrován
5. 3. 2011
toto bude asi malý priemer,že? jeho oválna strieborná medaila na priateľstvo ma priemer 50 mm
Zaregistrován
24. 3. 2010
13 mm, 0,95 g
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.