Zaregistrován
7. 2. 2011
valhubert děkuji, kolegovi posílám
Zaregistrován
16. 2. 2008
:mrgreen:
A jó, jsem si říkal:"Taková pěkná medaile a ani k ní nenapsal co je zač" 🙄
Tobě se nestává že koukáš do lednice a nemůžeš najít máslo které leží uprostřed? 😉
Zaregistrován
13. 5. 2013
Sehnal jsem medaili(chybí závěs),kterou znám pouze jako cínovou.Co mám za kov já,(bronz ?)tak to netuším.Nemá někdo nějaké větší znalosti?
Obrázky:
Zaregistrován
1. 6. 2010
Pekný kusok... Môj dojem, že je medená.. Nič viac neviem ale jednoduchosť robí krásu
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
7. 2. 2011
Paully možná zkusit kronikáře:
https://umo2.plzen.eu/zivot-v-obvodu/mestsky-obvod-plzen-2/kronika-mestskeho-obvodu/kronika-mestskeho-obvodu.aspx
I když šance je mizivá, ale vždy mi odpověděli (zkušenosti z jiných měst).Nebo na plzeňskou pobočku ČNS.
Škvrňany = Skvrňany.
Haimman jí ve svém slovníku uvádí, ale bez rozlišení materiálu (30 mm).
Zaregistrován
1. 6. 2010
Neviete kto bol autor návrhu? Ten stred sa menil podľa športu.. Mam tenis, viem o šachu a futbale. Vďaka za akékoľvek nasmerovanie a info
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
1. 6. 2010
Zaregistrován
1. 6. 2010
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
7. 2. 2011
Obracím se na vás s prosbou. Medaile je na cestě, takže mám jen obrázky a žádné další údaje.
Je to dle textu novější věc. Pod XII. jsou dvě značky, nevím, zda punc či něco podobného. Nemůžu k ní nic najít a jsem z toho trochu nervózní 😃. Děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Nic nevím, jen to, že se mi ta medaile moc líbí, vtipná a zajímavá. Není to něco jako novoročenka? Moc hezké
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.